Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriZakkum Şarkı Sözleri Hipokondryak her birliktelik, kalbinin emzirecegi bir yeni bebektir ![]() once emeklemeyi, sonra yurumeyi ogretmen gerekir ![]() ![]() kalbindeki sutu tuketmediler mi? bezen hic baslamamasi, bir gun bitmesinden iyidir ![]() ![]() cunku beraberlik yaslanirken, bir terkedir genclesir ![]() seni hic terketmediler mi? aslinda dostluklar da kardanadam gibidir ![]() eriyecekleri bile bile insa edilir ![]() ![]() kapim neden hic calmiyor artik? fotograflardaki insanlar hatirliyor mu beni? isimleri neydi? yuzleri cok tanidik ![]() yalniz kalmak![]() bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi? isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekler gibi ![]() bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi ![]() ![]() iste sen ![]() kurbanlarindan korkan bir kanli zalim bicak![]() ![]() iste sen ![]() kendi goldesinden bile korkan bir paranoyak![]() ![]() iste sen ![]() kirik cam ustunde yalinayak![]() ve cirilciplak![]() ![]() iste sen ![]() kalbi coktan iflas etmis kimsesiz bir kardiyak![]() ![]() iste sen ![]() ![]() bir hipokondriyak ![]() ![]() bir hipokondriyak ![]() ![]() hipokondriyak ![]() ![]() hipokondriyak ![]()
|
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı Sözlerierkek adamsın aci ceksem de alisacagim tuza mupteladir yaralarim kalabaliga karisacagim ama terketmeyecek korkularim ![]() ![]() her devirdigim buruk kadeh, bir oncekine kufredecek ![]() ![]() nefesim kesildiginde kimse beni ozlemeyecek ![]() ![]() her saat her dakika bogazimda dugumlenecek artik cevap arama ![]() ![]() ama sen aglayamazsin sen erkek adamsin gulen yuzunun ardinda gizlice kanayansin bunlara aglayamazsin sen erkek adamsin gulumsemenin ardinda gizlice kanayansin aci ceksem de alismaliyim tuza muptela benim yaralarim gizlice kahrolacagim kursun gecirmez benim yalnizligim her saat her dakika bogazimda dugumlenecek artik cevap arama ![]() ![]() bir gun gelip cattiginda bilegimi kesecek bicak ![]() ![]() ama tek damla kan akmayacak ![]()
|
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı Sözlerizehr-i zakkum küskün, üzgün, düşkün bakışların gözlerime saplanan iki mızrak sanki ![]() ![]() bitkin, gergin, yorgun gözyaşların sararıp da dökülen birkaç yaprak belki ![]() ![]() küsmüş de solmuş bir zakkumdu sözlerin yorgun ![]() ![]() ![]() yaşlarla dolmuş bir kadehti gözlerin ![]() ![]() sarhoş ![]() ![]() ![]() kırgın, bıkkın, dargın yakarışların lunaparkta unutulan bir çocuk sanki ![]() ![]() ![]() kapat perdelerimi yedi rengi gormeyen bir cocuktum buyudum golge gibi bedensiz bir hayata burundum insan yuzu gormeyen bir diyara suruldum yarini hic bilmeyen bir dundum bir bugundum kapat perdelerimi artik gunes girmesin kimse beni bilmesin kapat perdelerimi kalbin beni sevmesin derdim sana gecmesin sussun istiyorsun su koca kalabalik bombos olsun sokaklar, calmasin telefonun hic kimse ozlemesin, gelmesinler kapina ihtiyacin yok cunku yeni bir hatiraya hayat cok guzeldi durduk yere uzuldum her dogum gunumde neden bir yas kuculdum? |
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriAğlat Beni Uykunda izledim seni, masum ve bir başına ![]() ![]() Bak demin gülümsedin dokununca dudağina ![]() Bir ayrilik mı eksik yüzünün kivriminda? Yarin uyandiginda, benden kalacak o da ![]() ![]() Bir fotoğraftır belki bende saklı kalan İlkbaharda çekilmiş sonbaharda yakilan Kör baliklar gibi ağlara takilan ![]() Sigaramin ucunda derdimi harmanlayan Ben kendim yapamadım Bari sen ağlat beni Ağlat beni ağlat beni Ağlat beni ağlat beni Mevsimler geçecek Sesler silinecek Gözyaşlarin düşecek Yanaklarin nemlenecek Ama bir gün gelecek Tekrar yüzün gülecek |
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriAh Çikolata Uzun konuştuk bütün gece Ama bak üstün açık uyumuşsun sen yine Usul usul konuştuk bütün gece Avuçlarımda taşıdım sonra seni ben yine Hayallarini havaya savurmuşsun Ah çikolata, yarama merhem olsana Ah çikolata, onu unuttursana Ah çikolata, hadi sözünde dursana Ah çikolata, beni benden alsana Hüzün dolu yüzün ve sensizken uzun gece Ama bak habersiz ve umarsızsın sen yine Avuçlarımda aradım sonra seni ben yine Rüyalarını havaya savurmuşsun Ah çikolata, yarama merhem olsana Ah çikolata, onu unuttursana Ah çikolata, hadi sözünde dursana Ah çikolata, beni benden alsana |
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriAhtapotlar Biz guzel olamadik, sorular soramadik Birbirimizden baska bir cevap bulamadik Biz hic alisamadik, bir kaliba uyamadik Birbirimizden baska bir dala konamadik Son bir gece daha cirkin olalim Aynalara degil, birbirimize bakalim Bir hayatti tutunamadik Gel ona bir son yazalim Biz guzel olamadik, dikis tutturamadik Birbirimizden baska bir siper bulamadik Son bir gece daha cirkin olalim Aynalara degil, birbirimize bakalim Bir hayatti tutunamadik Gel ona bir son yazalim Gomlegim beyaz olsun, sen sec kiravatimi Etegin kirmizi olsun, acik birak saclarini Son kez giyin benim icin ve sen utule kravatimi Bir kagit bir kalem bul, karala son satirlarini Ahtapotlar gibi son defa dolanalim birbirimize Ellerimde ellerin elele ![]() ![]() Son bir gece daha cirkin olalim Aynalara degil birbirimize bakalim Bir hayati tutunamadik Gel ona bir son yazalim |
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriZakkum-Yaralısın yalnizsin, kuslara hasret bir korkuluk gibi unutulacaksin, hic okunmamis eski bir kitap gibi yorgunsun, artik murekkep tutmaz bir defter gibi yikilacaksin, yirtip atilan son bir mektup gibi yaralisin ve yarali kalacaksin geceleri yataginda yarana sarilacaksin yalnizsin, yapraklarin orttugu eski bir sokak gibi kuskunsun, baliklarini kiyiya vuran bir okyanus gibi yagmursuzsun, hikayesi eksik bir ihtiyar agac gibi anlamsizsin, cocuklarin korktugu bir donme dolap gibi yaralisin ve yarali kalacaksin geceleri yataginda yarana sarilacaksin yalnizsin ![]() korkuluk gibi![]() ![]() yorgunsun ![]() istanbul gibi![]() ![]() yikilacaksin ![]() bir duvar gibi![]() ![]() unutulacaksin ![]() her yalniz gibi![]() ![]() yalnizsin ![]() bir bedel gibi![]() ![]() yorgunsun ![]() istanbul gibi![]() ![]() kuskunsun ![]() bir cocuk gibi![]() ![]() unutulacaksin ![]() her yalniz gibi![]()
|
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriAnlıyorsun kokusu mu sinmiş yastığına, uykuna gem vurmuş arzusu mu dinmiş yokluğunda, gözlerine perde düşmüş gizlice akan gozyaşında, yanakların suyunu çekmiş şarkısı mı bitmiş kulaklarında, gece yarısını çoktan geçmiş anlıyorsun bitecek gözlerin renkten düşecek sancıların, henüz bir bebek gitgide büyüyecek biliyorsun bitecek gözlerin yorgun düşecek yanlızlık, henüz bir bebek günden güne büyüyecek bir mavi bisiklet mi kalmış, çocukluk ruyasında başka renk mi duşlemiş kalbin, kırmızı odasında ![]()
|
|
Zakkum Şarkı Sözleri |
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zakkum Şarkı SözleriHebenneka Topuklu kırmızı ayakkabına Sokak boyuncaki calımlarına Lavanta kokulu o gerdanına Birazda laftan anlasan ya Herkesi öpme Mahallede söz olur Herkesi sevme Hafif meşrep olur Herkese verme gönlünü ayıp olur Sen yine hebenneka ![]() ![]() ![]() Hesap kitap nedir bilemezsin Giydigini tekrar giyemezsin Rujunu tasırmadan süremezsin Bu gidişle gelinlik giyemezsin Herkesi öpme Mahallede söz olur Herkesi sevme Hafif meşrep olur Herkese verme gönlünü ayıp olur Sen yine hebenneka ![]() ![]()
|
|
|
|