İntizam-İ Kelam - Masumiyet Şarkı Sözü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İntizam-İ Kelam - Masumiyet Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Masumiyet bir musibet bin nasihattan değerli hayat gözümde canlanırken hayli gamlı kederli gelir yokluğunda ektiğim bu aşk fidanları sandım ki zamanla yanlızlığıma son verir ![]() ![]() olur mu böyle bir şey ![]() ![]() insan önce sevgisinin arkasında kalmalı ![]() ![]() sonra gördüklerini hayra yormalı ![]() ![]() hiçbirzaman yolunu gayrı tutmamalı ![]() ![]() hedefinden caymamalı ![]() ![]() şuan aklım öyle senle doluyken ![]() ![]() nasıl olurda başka bir meşgaleyle günümü meşk ederdim ![]() ![]() nasıl olurda seni düşünmeden zamanı harlarım ![]() ![]() bir yanımda hüzün varken yanına uğrarım ![]() ![]() zamanı geriye sarmak olmaz artık anlamak gerek ![]() ![]() düşmeden yolun sonuna varmak,var olmak demek ![]() ![]() yanımda kal,sen meleksin meleklerden olma bir bebeksin ![]() ![]() suretin silinmesin ![]() ![]() aşkı saf temiz kılan bu duygularımı verseler bana ![]() ![]() verseler ne farkeder yarınlarımda yok çaba ![]() ![]() sonumu görmeden olanı biteni hiç çekinmeden sor bana ![]() ![]() bilmeden koşmuşum ben senin yoluna ![]() ![]() dayandı! sandım gönül aldanmış sana yar ![]() ![]() yine kaldı kederle başbaşa ![]() ![]() zor oldu dinmedi bu kargaşa ![]() ![]() vay bana!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hayatın ipleri bende kalır ![]() ![]() bana bu hayattan geriye söyle ne kalır ![]() ![]() bi bakarsın elde ne var yok gitmiş habersiz ![]() ![]() kader değil bu içimdeki Masumiyet beni benden alır göremem ![]() ![]() dünyaları verselerde boş sen yokken gülemem ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hayır istemem sensiz baharları ![]() ![]() hayır olmaz öyle istemem ki haybeden geçen zamanı ![]() ![]() bana dokunmasın senden başka gözlerin yararı ![]() ![]() söyle yokluğunda kim avutsun bu aciz kelamı ![]() ![]() hayat zor! haykırsam herkes duyarmı bilmem ![]() ![]() bu yalan dünyayı bi görsen benim gözümden ![]() ![]() ah bi görsen beni bi görsen ![]() ![]() tüm kötülükleri benle bir kenara itsen ![]() ![]() sade beni düşünsen ![]() ![]() ne güzel olurdu dimi sana gönülden seviyorum desem! işte şimdi söylüyorum seni seviyorum ben! söyledim kurtuldum içimdeki sözleri ![]() ![]() sana dair olan büyük hisleri ![]() ![]() evet bunun devamı gelmeli ![]() ![]() gelmeli! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hayatın ipleri bende kalır ![]() ![]() bana bu hayattan geriye söyle ne kalır ![]() ![]() bi bakarsın elde ne var yok gitmiş habersiz ![]() ![]() kader değil bu içimdeki Masumiyet beni benden alır göremem ![]() ![]() dünyaları verselerde boş sen yokken gülemem ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
|
|