![]() |
Siyanüraltes - Ayrılık Yeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyanüraltes - Ayrılık YeliSiyanüraltes - Ayrılık Yeli Bedenimi ele geçiren o yalnızıklık Tenime dokunup kaçar sessizce Ben uzaktan izlerdim gizliden Arkasına dönüp bakacakmı diye Ellerimde kayıp zamanın kalıntı arşivi Gözlerimde pek belirgin olmayan bi resmi Ve bırak gitsin ya da koş peşinden diyen ruh hali Sırların içinde saklı kalan güzel sevgili Malubum zamana karşı yarışamadım Kötü tarafım iyiyle barışamadım Herkes karşımda olsada gerçek Seviyorum seni ve gönül hep sevecek Küsmüşüm nedensiz her dosta Düşünemedim hiç bişey aşktan başka Ben güneşim sen ise dünya İçini ısıtan bu aşkım furya Nakarat Eserken ayrılık yeli Gözümden düştü o yaşlar Belki de eski film gibiydi Başrolünde hep ayrılıklar Hawk Bölüm Karaladıgım her satır ilham perimden İnanmak istememiştim önceden cocukca demiştim Zaman usulca işler ayaklarım tutmaz oldu Bir yokuşta birden dengemi kaybettim Bir deniz kabuğuydu ellerimde hatıran Ve gecelerime yoldaştı odamın duvarları Hayallerindi benim bedenimi ısıtan İçinde seni aradım tüm okuduğum masalların Hayat tiyatro bi perde çekti tanrı ortada kaldım ben hep Gökyüzüne çizgiler karaladım doğum günümde kimse yok yanımda Oysaki sandım birileri vardır yanımda meğerse Bir yalandan ibaret herşey aydınlıktan çıkıp Karanlığa girmek ne zor şey |
![]() |
![]() |
|