![]() |
Siyanüraltes - Git |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyanüraltes - GitSiyanüraltes - Git Boyun eğ saatlerce ağla neden Bugün bi viraj herşeyi değiştiren Dünümdü zaten herşeyi karıştıran Yok yanımda o hayatla barıştıran Ezelde kaldı aşk çizili kalsın Bugün farkettim sen yalansın Dünüme hazmedip yarına sabredip Gözüne bakmadan geçti zamanım Yine çizdiğin bi perde oynasın Sen çık ve de aşkın saklasın Acıdım böyle geçen vaktime Kirli kalbinde mecnun ağlasın Yaşlı bi göz ve yaralı bi kalp Verdiğin söz ve o can alan hap Veda ederken hayata sen yoktun Bundan böyle kederle buhattap Nakarat İstesemde bitmiyor bu sancı Atılacak hatıra dahi kalmadı bak bura böyle bi dünya Yok desemde Seviyorum dil yalancı Geçmişi sil atıp bugün yine doğdu Al kalbimin yarısı senin olur halen Uzaklarda seni seven unutma biri var Ve o da benim ebedi Yazmadan kaleme tek dokunuş Gizledin kalbindekini benden Yalvarıp yakarsamda bugün Yarın yine seni anacaktır ruhum Parmak uçlarımdaki sancım Her beyaz bi sayfayı doldurmak için Gizledim yari özlemle kaldım Sorana sevmiyorum dedim niçin Engel elbet olacaktır ama Sevgi engeli aşmalı her koşulda Beni unut beni unut beni unut Yine zindan bulunduğum yer Yine sensiz soğuk burası yar Kapanmadı yara yok deva Giderken duymadımki elveda |
![]() |
![]() |
|