![]() |
Siyanüraltes - Gör Halimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyanüraltes - Gör HalimiSiyanüraltes - Gör Halimi Yarına küstüm silinmiş anımla Kim var yanımda kimler karşımda Umrumda değil ki bu sahte dünya Arkamdan vuranda kahpe bi dost ya Bilmediğin Ecdanın Nesiliyim BEN Kaçsamda gerçekten esiriyim ben Yaksamda elimde ne var ne yoksa Baksamda gözümde bi damla yaşla Yok parçalananları bulamadım Hoş görmedim bir daha seni ama Zor yalnız ayakta durmak Zor inanki tek başına kalmak Bak donakalıyor bu bedenim Hadi zor bilirsin sen de ayrılığı Bak gözlerim her gün yaşla dolup boşalıyor Evet kısır döngü Nakarat Aşk dediğin yalandan Yok yere yara açan bi hiç mi sor bi Bak derim gör halimi Yok yere yara açtım son halim benim Siego Bölüm Kalbimi dörde bölseler hepsinde sen çıkarsın Gel bana yeniden Severim seni her dai gönülden Hain tutkular koşar peşimden İlerleyemem sensiz bu yolda Tek başıma kalamam bunu anla Korkar oldum karanlıkta yürümeye Anla beni artık canım anla Ağlamaktayım , sızlamaktayım Ağlamaktayım , ağlamaktayım Ağlamaklı günler geçmez oldu Gör halimi artık vakit doldu Aşk dediğin tek heceli bir bilmece Nasıl yaşıyorum biliyor musun her gece Ölüm ve aşkla yanyanayım ben Deli divane oldum bi de görsen |
![]() |
![]() |
|