![]() |
Tuuu Bana... |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Tuuu Bana...TUUU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Televizyonun tam da karşısında oturduğumuzdan, muhterem karım “Sana mı geldi?” dedi ![]() “Ne? ![]() ![]() “Tuu dedi ya ![]() ![]() ![]() Tükürüğü sana mı geldi? ![]() ![]() Boynumu büktüm “Evet” dedim ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Bülent Arınç, tarikatı soruşturan başsavcılığın basılmasına, “Baskın öyle mi olur, tuuu size ![]() ![]() ![]() masaya, masadan antene, antenden uyduya, uydudan kapsama alanında kim varsa ![]() ![]() ![]() Türkiye‘nin başına örülen çorabı sekiz senedir görmeyen, sessiz, sinmiş, yalaka, yanaşma kim varsa ![]() ![]() ![]() Kim? ![]() ![]() ![]() Bana da geldi: “Tuuuuu ![]() ![]() ![]() Baskın “nasıl olurmuş” dün gördünüz sanırım: Kuvvet komutanlarını gözaltına aldılar ![]() ![]() ![]() Eski Hava Kuvvetleri Komutanı ![]() ![]() ![]() Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı ![]() ![]() ![]() Ordu komutanları ![]() ![]() ![]() Muvazzaf subaylar ![]() ![]() ![]() Sormaz mısınız: İktidarın yargıyı sindirme ve ele geçirme baskınının Erzincan-Erzurum hattında fiyaskoya dönüşmesinin ![]() ![]() ![]() Ve bunun üzerine kendilerine göre bir yargı yapma girişimlerinin hemen peşinden bu olanlar, denk mi geldi? ![]() ![]() Peki, TSK’nın en üst komutasında görev yapmış kuvvet ve ordu komutanlarının “kaçma” ihtimalleri var mıydı ki, Habur’da ayaklarına mahkeme götürülen PKK militanları kadar bile olamayıp birer baskınla götürüldüler ![]() ![]() ![]() Ya da; eğer bu bir hukuki süreç (!) ise, daha bir gün önce Genelkurmay Başkanı Başbuğ‘un özel telefon konuşmalarının yandaş medyaya sızdırılması bu “hukuki sürecin” hangi boyutudur? ![]() ![]() Anlamıyorsam ![]() ![]() ![]() “Tuuu” bana ![]() ![]() ![]() “Tuuuuu ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
|