![]() |
Siyanüraltes - Sensiz Ben |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siyanüraltes - Sensiz BenSiyanüraltes - Sensiz Ben Nakarat Bıraksan herşeyi elinden Ölsen her gün yeniden Üzülsen benim gibi 1 ![]() Bastığım her acı sen ölüm kokar aşkım Papatyalar bitti ama bitmiyoki aşkın Takıpta izlediğim her filmin başrolünde Kaçan sen oldun ben aptal aşık Sorma bu gözümdeki yaşların nedenini Kollarımda değil kalbimde jilet izleri Gittiğinde azalcağını sandığım o büyük sevgi Öyle küçülttü ki sana olan nefretimi Şimdiyse delirdim Sevmediğini söylesen gitmeyi de bilirdim Şimdiyse yenildim Bırakıp gitmeseydin ölmeye de bilirdim Üzülmüyorum desem inancakmısın ki Üzüldüğüme üzüldüğünü görsem de yeterdi İçimdeki seni dışarıya çıkaracak olsa Jileti alıp her yerimi keserdim Nakarat Bıraksan herşeyi elinden Ölsen her gün yeniden Üzülsen benim gibi 2 ![]() Anlatmak istediklerim kağıda sığmıyor Yapmacık aşkları görüyorum içim sızlıyor Ben gözlerine bakmaktan utanırken Millet aşkı dudaklarda arıyor Şimdi yalnızım hiç olmadığım kadar Yazınca bitceği yere artan duygular Çözüm değil zaten hiçbişey yokluğuna İlaç dedikleri zaman tam bi palavra Ağlamalıyım içimdeki seni öldürüp Çünkü böyle ne ben mutluyum ne başkası Ya da yastığı ellerimle bastırıp İstiyorum burdan çok cehennemde yanmayı Saçma fikir çok şükür ki Allah inancım Hala içimde var kaybetmedim inancı Zaten başka türlü duramazdım ayakta Denerdim içki sigarayla kendimi kandırmayı Nakarat Bıraksan herşeyi elinden Ölsen her gün yeniden Üzülsen benim gibi 3 ![]() Gözlerime bak gördün mü kendini Sen gitsen de hayal alır yerini Belki şaka gelir sana bu aşkım Çünkü sadece gerçekten sevenler bilir Dört duvarın içindeyim aynı duygularla Değişmeyen bi tek sensin içimdeki olgulardan Kurtulmak imkansız yok olsan da varlığından Sana ulaşmak için sağ çıktım kavgalardan Gereksiz olmasın param olmasın malım Hiçbişeyin değeri yok hiçbişeyin anlamı Sensiz olsam da yaşıyorum ölü gibi Ama sen olursan olur bura cennetim Kör bi pehlivanım sen olmadan meydanda Sensiz hayatımda herşeyim yarımdı Yokluğunda yok olurum varlığında hayattayım Kalbi söküp alsalar anca bu kadar acırdı Nakarat Bıraksan herşeyi elinden Ölsen her gün yeniden Üzülsen benim gibi |
![]() |
![]() |
|