![]() |
Arkabahçe * Ölmek Biraz Zaman Alıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkabahçe * Ölmek Biraz Zaman AlıyorArkabahçe * Ölmek Biraz Zaman Alıyor O kadar ölüydüm ki Sonunda hepsini anladım Artık dokunmazsanız Ben hep ağlarım Bu hayat yok madem Sonsuzluk var Zaten hayat andır ve an geçti Gerçek aşk yok madem Ayrılık var Hani sen benim parçamdın Mükemmel bir gece Beni içine aldın,on yedi yaşımda Daha ilk denememde caydın Peki sen beni nasıl unuttun Ama sen beni nasıl unuttun Peki sen beni nasıl unuttun Ama sen ![]() ![]() ![]() Tutun ve nefes al Ölmek biraz zaman alıyor Ölmek biraz zaman alıyor Ölmek biraz zaman alıyor ![]() ![]() ![]() Hayır aslında çok masum ve güzelsin Yalnız henüz şunu bilmedin Kesin yenilgi en güzel zafer Umutsuzluk en güzel umut Kapının üstündeki süzgeç çok dar Sölediğimin yarısı boşa gidiyor Benimkisi ise kevgir gibi oldu Bütün kötü yağmur üstüne boşalıyor Peki sen beni nasıl unuttun Ama sen beni nasıl unuttun Peki sen beni nasıl unuttun Ama sen ![]() ![]() ![]() Tutun ve nefes al Ölmek biraz zaman alıyor Ölmek biraz zaman alıyor Ölmek biraz zaman alıyor ![]() ![]() ![]() Bende kabak çiçeği gibi açıldım Ölmemek için bir pompa takıp bütün içimi boşalttım Dün gece kimsenin midesine oturmadım Kahvaltı yerine yedi beni beyaz bir kadın Bembeyaz bi kadın Peki ben beni nasıl unuttum Ama ben beni nasıl unuttum Peki ben beni nasıl unuttum Ama sen ![]() ![]() ![]() Tutun ve nefes al Ölmek biraz zaman alıyor Ölmek biraz zaman alıyor |
![]() |
![]() |
|