'Merhaba' Yada 'Hoşçakal' Arasında Gidip Geliyorum.. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
'Merhaba' Yada 'Hoşçakal' Arasında Gidip Geliyorum..Özledim ![]() ![]() Sesini adını söyelemeyi bulduğun bir şarkı sözlerinı bana dinletmeni geceleri bana hikaye okuyarak uyutmanı![]() ![]() Özledim işte ötesi varmı![]() ![]() Yıkmak istiyorum bütün duvarlarımı ![]() ![]() Sana kayıtsız şartsız inanmak istyorum ![]() ![]() Ne garip dimi birbirimize iki dudağının arasındaki boşluk kadar yakınız![]() ![]() Bir o kadarda uzak ![]() ![]() Hem yara bandım hemde en derin yaramsın![]() ![]() Her aradığında içim sızlıyor ![]() ![]() Her defasında açıp açmamak arasında gidip geliyorum![]() ![]() Açarsam yine iki yabancı gibi konuşacağımızı üzülmüyormuş gibi üzerimizde eğreti duranmutlu görünümlü maskelerimizi takacağımızı biliyorum ![]() ![]() Ve her defasında yüreğime yenik düşüp açıyorum ![]() ![]() Senin 'bize dair' bitmeyen tükenmeyen umutların![]() ![]() Benimse 'sana dair' kırgınlığım darmadağınlığım kararsızlığım güvensizliğim![]() ![]() Akıttığım gözyaşlarını düşünmüyorum artık çektiğim kalp sızısınıda![]() ![]() Sanki gün gelicek hepsi biticekmiş gibi geliyor neyi beklediğimi bilmeyerek bekliyorum![]() ![]() Sana gelmek istiyorum ![]() ![]() Olanları içimden söküp atmak yeniden senli zamanlarda yaşamak istiyorum![]() ![]() İçimi kemiren beni günbegün eriten şüpheden kurtulup sana gelmek istiyorum![]() ![]() Ama ![]() ![]() Olmuyor yaşananlar öyle ha deyince silinmiyor![]() ![]() Dilimin ucuna geliyor 'seni seviyorum' Söyleyemiyorum ![]() ![]() Meğer ne büyük nimetmiş yüzüne her baktığımda duyduğum güven içime dolan huzur![]() ![]() Meğer ne büyük nimetmiş seni özgürce sevebilmek ![]() ![]() Bir yoldayım sanki iki ucuda uçurum ![]() ![]() Kurtulmak istiyorum çırpınıyorum faydası olmuyor![]() ![]() Ne çığlıklarım nede yakarışlarım duyulmuyor![]() ![]() Karanlıklar içinde kayboluyorum ![]() ![]() 'Merhaba' yada 'Hoşçakal' arasında gidip geliyorum ![]() ![]() [aLinti]
|