Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sabrım, sonu

- Sabrım Ve Sonu..

Eski 02-23-2010   #1
gülgüzeli
Icon47

- Sabrım Ve Sonu..

Sabır biraz daha sabır gerekiyordu bana

Hadi bir el atalım da yürüsün bu hayat

Gece gözlerinde bir gün daha büyümenin akşamı elimdeydi Aldım kalemi kâğıdı başladım yazmayaKelimelerle harfler dans edercesine düşüyorlardı boş sayfalara renk buluyorlardı her sözün ardında Desen desen seni işliyorlar dünlerin biriktiği satırlardaBir kahramandın artık yarınlarımda adı geçenAşkın sen halin sokuldukça iliklerime kıştan bozma gecelere inat ruhum güneşi tadıyor karanlıktaBambaşka bir gülüş bambaşka bir heves esir alıp gidiyor yüreğimi

Başka nasıl anlatabilirdim hangi söz tarif eder hangi renk seni ben yapardı bilmiyorum Her geçen gün çoğalıyordun içimde senden arta kalan anlarıma yetemez olmuştumŞikayetler biriktikçe birikiyordu yüzüme vuruyorlardı bensizliği Senden sonra başka bir ben yaşatamıyordum içimde Olmuyor eksik kalıyordum hayatın diğer yönlerindeNeyse ki anlayış adı altında bir gerçek bana kızan yüzlere bir gülücük konduruyorduOrtamın en buz kesen zamanlarında sıcacık bir rüzgar bıçak gibi kesiyordu sertliği damarlarını Sen mutlu ol da başka bir şey istemeyiz sözleri hep sırtımda bir yük olarak birikiyorduNeyse ki etrafımda nefes alan her yürek önce beni düşünüyordu ve ben de bu şansı sonuna kadar değerlendiriyordum

Her şey yolunda giderken bazen de buruk bir heyecan sarar yokluğunu Bende yarının hayallerini alıp yastık altından koyarım karşımaElimde bir kupa çay yanında çerez niyetine düşlediklerimle keyfini çıkara çıkara yaşarız sensizliği Hiç ummadık anlarda da çıkarsın karşıma biliyor musun?Bazen bir şiirin mısralarında bazende gecenin siyahında kaybolmuş bir rüzgarın yalın ayak sesindeSoluksuz bir söz gibi düğümlenirsin boğazımdaGece isyan bayrağını kaldırır inadına karalara bürünen hayat durur o anda ama hemen geçerBen onlara yenilecek kadar küçük değildim ve her seferinde bir adım öndeyim

Bir yıldız kadar uzağımda kaldıkça askerliğini yapmamış duygularımın şafak sayma günleri yeniden başlar Hala bir bakışına hasret hala gittiğin günden beribekleyişin intihar eylemleri ile savaşta yüreğimYenilmedim hiç bir zaman Rabbim’in bana layık gördüğünü yaşarken bir ah bile demedimBeklemek sabrın ölçüldüğü en büyük dersti ve geçmem gerekiyordu Aynı senin gibi bizli yarınları düşünüp bekliyorum sevgilim

Ve kazandım

Şükür ki yüreğimin değdiği nokta güzel bir sona imza attırdı Eskinin kalıntıları üstü kapalı bir kutuda olması gerektiği yeri alırken ben ödülümü yaşıyorum

Gece gözlerinde uykusuna daldığım sevgili sabahlarına buyur etti beni Artık dört yanımı saran bir gerçek ve hazırlıklar için geri sayımlar başladı

Ya kısmet’lerle baş koyduğum yolda mevlam gönlümün istediğini verir inşALLAH

Dualarda buluşmak ve gönülden şahit olmanız dileklerimle

Alıntı:

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com