![]() |
Kurban - İstersin Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurban - İstersin Şarkı SözüKurban - Istersin Gülmez oldum sen gidince Ates kül oldu içimde Yolundaydi hersey ama Duramadin kiz yerinde Aradan yillar geçince Evde kaldin ihih diyince Gel naz etme bi selam söyle Türkü yakip düstün mü yoluna Adini andim sabah olunca Ne kaldi senden sonra elimde Ölürüm ben hasretinden Yalanim varsa dogrusunu sen söyle Bilmiyorum belkide ölmem Yalanim varsa dogrusunu sen söyle Söylesene bekler misin Yalanim varsa gogrusunu sen söyle Baskasini ister misin Isterim babacigim isterim ![]() ![]() Gülmez oldum sen gidince Ates kül oldu içimde Yolundaydi hersey ama Duramadin kiz yerinde Aradan yillar geçince Evde kaldin ihih diyince Gel naz etme bi selam söyle Türkü yakip düstün mü yoluna Adini andim sabah olunca Ne kaldi senden sonra elimde Ölürüm ben hasretinden Yalanim varsa dogrusunu sen söyle Bilmiyorum belkide ölmem Yalanim varsa dogrusunu sen söyle Söyle bana bekler misin Yalanim varsa dogrusunu sen söyle Baskasini ister misin Istersin,istersin Bak koçum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne mi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|