![]() |
Kurban - Uyut Beni Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurban - Uyut Beni Şarkı SözüKurban - Uyut Beni açliga gömdün bu cani niye topragina güzellik tohumlarini eken benim kardeslerim düsman oldu yine herbirine renklerini yüreklerini veren benim yoklugun dönüstü nefretime varligina sancilanan bu öfkene ilaç benim ellerimi açtim beni duy diye çekinmeden söyle canim darilmam sözüne uyut beni uyut beni karanligim uyanmadan uyut beni unut beni unut beni bu varligim yok olmadan unut beni çürüt beni çürüt beni su açligim suç olmadan çürüt beni uyut beni uyut beni karanligim uyanmadan uyut beni yenildim yarattigim zalime o zalimin bahçesine merhameti eken benim inandim yalancinin sözüne gafillerin yollarini esikte bekleyen benim karanligi verdin o cahile günesleri uyandirip geceyi saran benim ellerimi açtim beni duy diye çekinmeden söyle canim darilmam sözüne uyut beni uyut beni karanligim uyanmadan uyut beni unut beni unut beni bu varligim yok olmadan unut beni çürüt beni çürüt beni su açligim suç olmadan çürüt beni uyut beni uyut beni karanligim uyanmadan uyut beni |
![]() |
![]() |
|