![]() |
Mustafa Sandal - Kurşun Geçirmez Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Sandal - Kurşun Geçirmez Şarkı SözüMustafa Sandal Kurşun Geçirmez Şarkı Sözleri Öğrenemedim gitti sevmeyi sevilmeyi adam gibi Durduramadım gitti içindeki seni senleri Anlayamadım gitti ta içten gerçekten sevmeyi Susturamadım gitti içindeki o hoyrat sesleri Kurşun geçirmez yelekler giydin Sonunda hep aklımdan vuruldum Hadi herşeyi bir yana bırak Kendi kalbinden kovuldun Koştun, koştun birde baktın Kanter içinde yerinde saydın Hadi herşeyi bir yana bırak Bizi kaybettin gözün aydın Kurşun geçirmez yelekler giydin Sonunda hep aklımdan vuruldum Hadi herşeyi bir yana bırak Kendi kalbinden kovuldun Koştun, koştun birde baktın Kanter içinde yerinde saydın Hadi herşeyi bir yana bırak Bizi kaybettin gözün aydın Öğrenemedin gitti sevmeyi sevilmeyi adam gibi Durduramadın gitti içindeki seni senleri Anlayamadın gitti ta içten gerçekten sevmeyi Susturamadın gitti içindeki o hoyrat sesleri Kurşun geçirmez yelekler giydin Sonunda hep aklımdan vuruldum Hadi herşeyi bir yana bırak Kendi kalbinden kovuldun Koştun, koştun birde baktın Kanter içinde yerinde saydın Hadi herşeyi bir yana bırak Bizi kaybettin gözün aydın Kurşun geçirmez yelekler giydin Sonunda hep aklımdan vuruldum Hadi herşeyi bir yana bırak Kendi kalbinden kovuldun Koştun, koştun birde baktın Kanter içinde yerinde saydın Hadi herşeyi bir yana bırak Bizi kaybettin gözün aydın |
![]() |
![]() |
|