![]() |
Feridun Düzağaç - Çok Aşık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Feridun Düzağaç - Çok AşıkFeridun Düzağaç - Çok Aşık Herşeyi silip atmak Yok saymak Unutmak var ![]() ![]() ![]() İntikam çok sinsice Aşkın kucağında saklanır yakar ![]() ![]() ![]() İçimde ki kötü fısıldar Acıt acıtabildiğin kadar ![]() ![]() ![]() Kanar ![]() ![]() Ben insan değilmişim ![]() ![]() ![]() Mutlu edemezmişim seni ![]() ![]() ![]() Zamansız gidermişim Yarım bırakırmışım ![]() ![]() Sonları hiç sevmezmişim ![]() ![]() ![]() Ama ben çok ![]() ![]() ![]() Çok Çok aşığım sana ![]() ![]() ![]() Ama ben çok ![]() ![]() ![]() Çoook Çok aşığım sana ![]() ![]() Aşığım ![]() ![]() ![]() Önce fikrin düşer Boğar gecemi soruların ![]() ![]() ![]() Hiç mi gelmez içinden huzur Ne gerek var bu kavgalara ![]() ![]() ![]() Affetmek aşkın içinde var ![]() ![]() ![]() Gururun gardını kollar ![]() ![]() ![]() Gururum delik deşik sana ![]() ![]() ![]() Ben insan değilmişim ![]() ![]() ![]() Mutlu edemezmişim seni ![]() ![]() ![]() Zamansız gidermişim Yarım bırakırmışım ![]() ![]() Ve asla yetinmezmişim ![]() ![]() ![]() Ama ben çok ![]() ![]() ![]() Çok Çok aşığım sana ![]() ![]() ![]() Ama ben çok ![]() ![]() ![]() Çoook Çok aşığım sana ![]() ![]() Aşığım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|