![]() |
Keremcem - Kandırıyor Aşk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keremcem - Kandırıyor AşkKeremcem - Kandırıyor Aşk Aşk yeniden uyandı ah yine mi bahardı Can bi daha direndi anladı bu iş uzar Aşk hani bi masaldı görmedim ucu hasardı Can bi daha direndi anladı sonu mezar Yana yana söndü kor gecelerim yine dar Yüreğim ezildi kaldı ne huzur ne mecal Fikrin alıyor beni sürüyor uzaklara Kandırıyor ama geçer baharı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Öldürüyor ama geçer masalı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Aşk hani bi masaldı görmedim ucu hasardı Can bi daha direndi anladı sonu mezar Yana yana söndü kor gecelerim yine dar Yüreğim ezildi kaldı ne huzur ne mecal Fikrin alıyor beni sürüyor uzaklara Kandırıyor ama geçer baharı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Öldürüyor ama geçer masalı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Kandırıyor ama geçer baharı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Öldürüyor ama geçer masalı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Kandırıyor ama geçer baharı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara Öldürüyor ama geçer masalı yalan aşk O bir deli fırtına Ah bile bile soluyor çiçeği dalı Görmüyor gözü kara |
![]() |
![]() |
|