![]() |
Bu Gemi ``Yüreğime`` Gider Usta ! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Bu Gemi ``Yüreğime`` Gider Usta !Hepsini dinledim ![]() ![]() ![]() Hikayeni sevişini uğrunda dönen dünyanı ![]() ![]() ![]() hepsini okudum ![]() ![]() Ve daha çok sevdim seni ![]() ![]() Ve nice mektuplar yazdım ![]() ''şizofrenim'' diye biten ![]() ![]() Gemici satırlarımda oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yatan zamansız yağmurlarımız gibi ![]() ![]() Unuttun mu ![]() ![]() ![]() -Bu gemiyi nerede unuttular usta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biraz seveyim sonra ben giderim yemin ederim ![]() Elimden kaçıran varmış gibi mi sevmeli ![]() ![]() ![]() tutun sevginle! Yoksa kaçırırlar gönül gemini ![]() ![]() ![]() - Bu gemiyi nereye kaçırdılar usta ![]() ![]() ![]() ![]() ''İyi geliyordun acıyan yaralarıma ![]() ![]() ![]() Bir de baktım ki acıyan yaram `sen´ oldun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bağlayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve hiçbir yolunun dönüşü olmadı ! Yolunda ardımı kıra kıra ilerledim ![]() İlk aşkımı devirecek kadar sevdim ![]() ki ![]() ![]() Sabahtan çıkan her yol geceye yol alıyordu ![]() ![]() ![]() Kahrolası gece ![]() ![]() ![]() vicdansız! Gece gece ve yıldızları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asılı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miyim aleviyle aydınlatamayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu gemi yâra gider usta ![]() ![]() ![]() ![]() Gece seni yanıma usul usul koyuyordu yâr ![]() ![]() karabasan ![]() ![]() ![]() Öyle ağırsın ki aklımda assalar boynumdan bir o kadar rahatlarım inan ![]() ![]() Bazen beyaz bir güvercindesin bazen denizde bazen de aynı baktığımız gökyüzünde ![]() ![]() ![]() mavideve aldığın her nefeste ![]() ![]() ![]() Belki de bundandır kalkıp gitmeye üşengeçliğim ![]() ![]() - Bu gemi yüreğime gider usta ![]() ![]() ![]() Kaç yıllık can varsa üzerimde sadece sana yaşatıyorum yâr ![]() ![]() ![]() Yâr saatin kaç olmuş alaylı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ısırsa yelkovan dünlere tutunsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Bu zamanda bu gemi nereye gider usta ![]() ![]() ![]() ![]() O sabah kalktığımda gözbebeklerim olduğu yerde kayıp düştü ![]() ![]() Bir gözümden ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birileri gitmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım ki orucumsun ![]() ![]() Senin iftarın yok mu ![]() ![]() Sana kavuşmanın bir yolu yok mu ![]() ![]() ![]() Seni özlüyorum deli yâr ![]() ![]()
|