![]() |
Yüreğine Kaçtım Bu SaBah |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Yüreğine Kaçtım Bu SaBahSadece sende saklanmak istedim bu sabah Uyandığımda yanımda olmayacağını biliyordum Dokunmaktan öte gözlerimi açınca gözlerinle yaşama başlamak istedim Gözlerindeki gülücüktüm belki Gözlerindeki iris değildi hayata açılan ışık! Aslında o benim gülüşümdeki gamzeydi Gözlerindeki irisim Nereye bakarsan benim İçine saklandım! Gözlerine Renk sensin Işık benim Bakan sensin Gören benim Ben senim Seni giymek istedim bu sabah Elbise gibi tenini giymek En kuytuda çıplak kalan yerlerde seninle bir olmak Ben seni giydim bu sabah Yağmur yağıyor şimdi Yalın ayak balkondayım İçime sen yağ istedim ince ince Rüzgar çok hoyrat Kokundan eser yok onda Dokunuşundan! Senden! Yağmur tokat tokat inmekte bedenime Seni bekliyorum Özgür bir dokunuş ![]() Ayaklarım yalın! Ruhum yalın! Sana geldiğimden beri hayat yalın! Seni içime çekiyorum tek bir nefeste Yüreğine kaçtım bu sabah Uyandı dört odacık Dedim ki çarp iki hece Yetmez! İki kelime Yetmez! Döndür dünyayı yüreğine kaçtım bu sabah Yağmasın yağmur İki odacık iki karıncık sevişelim Durdur dünyayı sana geldim Sende saklanmaya geldi Ayaklarım yalın Bir tek sana geldim! Uzaga Giden
![]() ![]()
|