Feridun Düzağaç - Yüzün |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Feridun Düzağaç - YüzünFeridun Düzağaç - Yüzün Kaç kurtar kendini ![]() ![]() ![]() Ben oyalarım git ![]() ![]() ![]() İçinde ne varsa Sana alışan ![]() ![]() ![]() Hiç olmamıştı belki ![]() ![]() ![]() Hayat yalanlar bizi ![]() ![]() ![]() Delinim güçlüdür ![]() ![]() ![]() Zaman bu acıdan ![]() ![]() Yağmurdan sonra ![]() ![]() ![]() Toprak kokusu yüzün ![]() ![]() Dokunsam da özlesem de ![]() ![]() ![]() Aynı hüzün ![]() ![]() ![]() Bir adam bul kendine ![]() ![]() ![]() Sana aynalar tutmasın ![]() ![]() O kadar güzel yüzün ![]() ![]() İçine bakmasın ![]() ![]() Seni korkutmasın ![]() ![]() ![]() Özlesende arasanda ![]() ![]() ![]() Kendine sakla ![]() ![]() ![]() Herkes herşey senin olsun ![]() ![]() Bir beni yasakla ![]() ![]() ![]() Bir adam bul kendine ![]() ![]() ![]() Sana aynalar tutmasın ![]() ![]() O kadar güzel yüzün ![]() ![]() İçine bakmasın ![]() ![]() Seni korkutmasın ![]() ![]() ![]() Özlesende arasanda ![]() ![]() ![]() Kendine sakla ![]() ![]() ![]() Herkes herşey senin olsun ![]() ![]() Bir beni yasakla ![]() ![]() ![]() Tek beni yasakla ![]() ![]()
|
|
|
|