![]() |
Silivri Family - Karışma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Silivri Family - Karışmalhukman:1 her bi bitirişimde fişlerler kimilerinin dirisi sessizce kişnerler biliyorum ki çekemeyenler anca dişlerler yanımaza gelme moruk şişlerler söylemesi benden dinlemesi sizden bu böyledir tabi kanaatım eskiden beri beni bekleyene bi çok gaz verdim lakin beceriksizlik nedeninden hiphopunun hafası fıssa crewinde tırssa eğer bu suçsa boşyere kasma saklama deli gibi gelebilir altında satense dibi delinebilinir bana baksen bi tekte yaksen mahsende şahsına yeryoksa sekeceksin sen kal gel lirikler sel gibi geçicek üstünden fayda yok sana büstümden randolph:1 fark yaratır niga bak ama kanıyla yol alırsan bak sağa hak tamam üstada yer var birileri aramıza zarf atarlar pas ver sende durma paslanırsın köşede kalk hadi uyuma tek yön var benim huyuma kim jilet atabilirki benim suyuma atarı olanlara gider koymak bizden mother fucka gang hadi yok hani giy body yapacağın tek şey koca bi fake hep tek gider fon dipse sek yoksa kafa güzel olur durma çek takılırız v ![]() ![]() tek tek backlerim sıralı vicdanım yaralı afakanlarım başına birer birer üşüşecek lhukman:2 birbirimizden kork hadi bizden yok vede kimimizden iz yok hiçbirimizden arar bi kifaye bulamaz kendine hiç bi çare rahat ol vede bol nevale kalk ayağa dimi yok para yap gargara çıkar bekle gir sıraya ayık ol sor ona buna vur dalgaya sar yine kolpaya yazdığım sözleri yakala koy torbaya tamam moruk bi hayli yorgunum köşeme çekildim insanları tek tek izliyorum çıkarı olanlar yek yek peşime düşer ben onlara yükseklerden baş sallıyorum al taşı vur başa çıkarsa kargaşa çek silahını vede daya onun azına hır çıkaranların hepsine benden doksan derecede madafaka randolp:2 ağzı olan konuşuyo bu alemde kaoslar var caddelerde bizi görmek için yer altından geçin kulak verin seslere şahsi biriler dil uzatır dikkatli ol seninde yerler bak çocuk kaç yere sererler ama yaşama ihtamilin düşük burda bulutlar dumandan daralır nefesler az konuşup çok dinleyin beni yok dilin kemiği hissedin esintiyi gafile kelâm vede nafile kelâm boşa gitti bitti hepsinin pilleri boş laflarla aşın pişerse lakin ebedi yağın benden yok yalan sahiden doğru söze yemin edilmezmiş sezmişsen bro kesilmişsin sütten lhukman:3 yedi tepide anılmak, önüne gelene sataşmak değil geçme önümüze tarzımız ölmez hep yaşar, korkma yolumuzu izle feyz al bizi gölgemin arkasında büyük görkem var, geri çekin kendinizi silivrimin altında kanlar diz boyu kurutuldu burda bütün otların soyu bana alışamadı kimse lakin, başkalarına anlatmam bi mikrafon rapimize back dolu, ve bize takana takarım kafana tak ederse korkma duvarlar yüksek, ölmektir tek çare yığınlar devrilirse giremez mahallemize s ![]() ![]() randolph:3 kendini bi bok sananlara gösterilir gösterim açılır gözlerin sorunları değil, bizi kafanıza takın, yetmez zihnin saat yönünü geçince kararır her yer, tenhalarda var ağlayanlar bizi ararsanız eğer mekanlarımız yine aynı karanlık sokaklar şimdilerde baskınlar artışta terkeder yavaş yavaş tüm kaçaklar öyle werslerim varki ne iş bitirir lakin nice wörsler var yine kafa şişirir en acizane müziği anlayamayandır daha acizi varsa anlayışını kaybedendir kendiliğinden kendini yakan yine kendileridir diri diri birileri irkilir vede silkelenir ![]() |
![]() |
![]() |
|