Aşk |
|
|
#1 |
|
acılımerwe
|
AşkAşk ![]() ![]() Acıdır Aşk ![]() ![]() Acıtır Aşk ![]() ![]() Güldürür Aşk ![]() ![]() Ağlatır Aşk ![]() ![]() Söyletir Aşk ![]() ![]() Dinletir Aşk ![]() ![]() Delidir Aşk ![]() ![]() Delirtir Aşk ![]() ![]() Sıcaktır Aşk ![]() ![]() Soğuktur Aşk ![]() ![]() Yazdırır Aşk ![]() ![]() Çizdirir Aşk ![]() ![]() Kanatır Aşk ![]() ![]() Yakar Aşk ![]() ![]() Yıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Koşulsuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Sorgusuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Kuşkusuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Korkusuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Plansız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Metasız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Yargısız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() Yarınsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk![]() ![]() İşte
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
|
|
|