|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çıkartıp, dizeceğim, kurşuna, yüreğimden |
![]() |
çıkartıp Seni Yüreğimden Bir Bir Kurşuna Dizeceğim |
![]() |
![]() |
#1 |
acılımerwe
|
![]() çıkartıp Seni Yüreğimden Bir Bir Kurşuna Dizeceğimher gece rüyalarda yasattigim varliginda mutlu olup, yoklugunda agladigim daga tasa yüregime yazdigim çikartip seni yüregimden, bir bir kursuna dizecegim parlayan gözlere kin ve nefret doldurdun hergün senin için bir damla yas dökecegim verdigin yamimli, vaatli yollardan geçerken çikartip seni yüregimden, bir bir kursuna dizecegim gözlerimi uyanmak için açtigimda, yalanlarin aklima gelecek ve ben senin için bir kez daha lanet edecegim hatirladikça inandigim onca yalanlari çikartip seni yüregimden, bir bir kursuna dizecegim yoksun artik telefonum hiç çalmayacak sonsuzlukta bile inan yerin dolmayacak ahirette bile sana affim olmayacak gözlerine bakip, yalanlarini bir bir önüne serecegim gözlerine bakip yalanlarini, bir bir önüne serecegim çikartip seni yüregimden, bir bir kursuna dizecegim seni düsünüpte ömrümü tüketen ben çikartip seni hem kalbimdenihem beynimden, birbir kursuna dizecegim
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
![]() |
![]() |
|