![]() |
Sagopa Kajmer Kırık Çocuk Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Kırık Çocuk Şarkı SözüSagopa Kajmer Kırık Çocuk Şarkı Sözü verse 1 Sokaklar benim oyun saham ve benim evim üzerimde t-shirt ve boynumda L ![]() ![]() ![]() Run DMC longplay'i pikapta raksda video kasette Soul Sonic ve Afrika Bambaataa elinde asa,saçı rasta,onlar master (masta) Zulu nation,b-boy,boogie monster (monsta) Backspin,graffiti,scratch,rap gangsta hadi kır kemiklerini ve tepkiye yol aç uprock,poppin-rockin,kaç kaç maç? DJ ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grandmaster Flash gibi taktik yap! ![]() ![]() ![]() RAP;Jam Master Jay 'den Kurtis Blow'a, P ![]() Break Dance,Boogaloo Shrimp Ve Rocksteady Moonwalk,smurf,kick,electric boogie ![]() Seramoni ustası rap yap,bağır! ![]() ![]() ![]() öyle robot dansı yaparım ki kalbimi teneke sanır Hardcore kırık çocuk,kırık kız ![]() swipes,headspin,ninetee-nine,bu ne hız ben sago old school'dan,new school ''hırs'' ![]() kendinle dalga geç bizden tırs! ![]() ![]() ![]() verse 2 kırık çocuk kartonu sermiş asfalta 6 pilla kaset çalar ''planet rock'' çalar ![]() poppin-lockin ,robot ve de downrock iki pikap arasına mikser sok! ![]() ![]() ![]() bizim joker herkese zehri versin hadi badi! ![]() ![]() ![]() takım 34 pistte essin hadi badi! ![]() ![]() ![]() yo crazy legs,LA Boogaloos,storm ![]() mr wiggles,poppin pete,bodyform ![]() grandmaster DST scratch mucidi,yo rock it! wildstyle,breakin ve beat street ![]() James Brown ,Funky drummer hardcore shit! ![]() ![]() ![]() Bu mic check 'ten sana B-boy hit ![]() MC Sago+ Kaf Kef = Kırık çocuk Biz asi yılları gerimizde bıraktık moruk Q-Bert,D-Styles,Mixmaster Mike Battle Dj fader'ı parçala kır,bırak! ![]() ![]() ![]() çizilirse yenilenir pilak ![]() needle drop,flare scratch,crabs,beat juggle yap! ![]() ![]() ![]() senin ruhunla dans eder HIPHOP HIPHOPPP scratch ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|