![]() |
Hanedan - Akşamlar Çökünce Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Akşamlar Çökünce Şarkı SözüHanedan - Akşamlar Çökünce sensizim ve şehrime çöktü kara bir bulut alıp gitti benliğimi sensizimde sanki put olmadı bak sevdiğim aşkı haram etti mi kırılan şu kalbimi aşkın tamir eder mi belki bende sözlerimde anlatamam aşkımı her rapimde yansıtırdım yalan olan o aşkı aşklar yalan herkez yanar kırdı gönül kapımı sevmedin ki sen beni yalanmıydı o aşkı aşklarında düzmeceydi yalan kalbin sevemezdi benle mutlu olan aşkım şimdi yaban ele gitti mutlu belki bensiz orda sevdiğinde yalan usta derdim derin sakın sorma bırak beni kaybol aga kayboldun be sevdiğim her zamanda benimdin ellerimde ellerin yokki şu an meleğim sen benimsin herşeyimsin derdim ama gitmedim tabi sende haklısın ki eller gibi sevemedim eller benden daha çok sever seni eminim ve ben seni kolundan tutup yatağıma itmedim anlatamam nasıl sevdim bilemezsin nasıl gittin acıları ben çekerim zalim yarim hiç sevmedin belki sevdin ben görmedim belki öldüm sen gönmedin bırak aşkım yetim kalsın ben her gecede içerim akşamlarda çökmesin sensiz olan şehrime yüreğim kırılmasın lan bükülmesin derdime |
![]() |
![]() |
|