![]() |
Sagopa Kajmer Marifetname Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Marifetname Şarkı SözüSagopa Kajmer Marifetname Şarkı Sözü Verse 1 Hayat bir meyve sepeti kac curukle karsilastim sen hesap et ![]() soludu her birim ve yatiya kaldi her kolay prim ![]() numunelik ![]() basini vurdu duvara ![]() ![]() zaman yaman saman degerli tasini kir bir an düsün beyin potansiyelle olculen bir aygit olmus, varsa kullan yoksa bir yedek cikar bagajdan ![]() bozmadan ![]() an ![]() ![]() delikanlinin adi sago, rapi sakiz olacak agiz yorulacak, goralinin sani iki kat artacak ![]() yorum yap ![]() Nakarat: Marifetnamem budur halkim al alkisla basa dönsün basim olmadi ![]() filmi daha önce izledim sarkisi benden ![]() Verse 2 Sendeler bir an insanoglu cok dogal ![]() dar oldu kisa bir metraj darisi basina bir temenni stili, darasi basina kasina gözüne bak, cok itici yapmacik tavirlarin komik özenti cok bitik bir tablo boyuyalim, haydi fircani kap ![]() her seyi ve engebeli bir mantigin yokuslarinda savrulan ve caresiz yuvarlanan bir tas misali parcalan cok harcanan beyin de var ![]() ![]() oyunlarinda incecik bir hile var ![]() asna fisna mantık aleminde dandik olgular ve küf tutan masallara bir restim var ![]() [Nakarat] Marifetnamem budur halkim al alkisla basa dönsün basim olmadi ![]() filmi daha önce izledim sarkisi benden ![]() |
![]() |
![]() |
|