![]() |
Hanedan - Hayatımın Özeti Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Hayatımın Özeti Şarkı SözüHanedan - Hayatımın Özeti ben yaşadım vede ben yazarım ama 2002 de yıkıldım usta dertlerim ağır ve kendini kasma sarma bana ulan ilerde oyna oyunada gelemem hayat yıktı beni derdimi sorma gelmez o geri namı ve adı var kasma kendini çamur ümit ulan abim kendisi yalan dolan dost yaktı kendini saat 9 ve geldi bak haberi çamuru vurdular nerde annesi annemi ararım yıkılmış kendisi ben daha küçüğüm dua ediyorum gitmesin abim yaşlar döküyorum alma onu rabbim sana yalvarıyorum derken kendimi kaybediyorum kaybettim kendimi bulamam ben annem yıkıldı baksana harbiden evlat acısı tatdı derinden babamıda sorma yıkıldı birden babam bembeyaz şoklara girdi abim sanki birden delirdi o gece güneşler doğmadı bize doktor demezmi kaybettik işte nasıl olur lan gidemez abim bidaha baksana nerde lan hekim o gece hastane oldu bize mesken sabahı bekledik geçmedi dertler annem yıkıldı bitti baksana babamıda sorma yok piyasada abim vede ben şaşkınız hala kanun var lan bu koca dünyada öyle böyle derken bitti gençliğim o günlerde aklı ben yedim herkez diyoki nedir bu halin abini kaybet anlarsın abim ![]() abimi vuran şerefsiz aaaa hapisede girdi 1 ay içinde 36 sene dediler önce haberde geldi 24 sene noluyo böyle nerde bu kanun idam edin lan yokmu bi suçu bırakın bari gezsin dolaşsın ceza çekmiyo bari rahatlasın sonra dediler ki 16 sene var 1 ay içinde 8 yılıda var düşe düşe düştü tam 2 yılı adam öldürmek çok kolay tabi ya adalet yokki bu ülkemizde adam öldürenler geziyor işte el kol sallar dolaşır aaaa biz onu vursak yandık işte aaaaaaaaah ![]() burası kavaklı tanırlar yine gelin sorun ve tanıyın beni acılarım fazla zorlamıyım sizi bu rap hayatın birazcık özeti hepsi gerçek ve inanın harbi dostum yok benim hepside gitti acılar bak yine kalbimi deşti 8 yaşında acıları tanıdım 17 yaşında herkezi saldım adam olan adam gelir yanıma kapım herkese açık bu sıra |
![]() |
![]() |
|