![]() |
Hanedan - Mehmetçiklere Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Mehmetçiklere Şarkı SözüHanedan - Mehmetçiklere bu parçamızda tüm mehmetçilerin başından geçen olayları bildiğmiz kadarıyla anlatmaya çalıştık yazın kışın , sıcakta soğukta pkk denen it sürülerinden vatanımızı korumak için çatışıp şehit olan mehmetçiklerimize yazdık ve tüm mehmetçiklerimize armağan olsun 4 6 0 saymakla bitmez bu acı günler tek tek geçmez ağlar gözler sizleri özler mehmetciklere bu rapimiz gider bak ben hanedan 3 sene sonra askerim ana sakında ağlama giderim belki kör bi kurşuna şehitde olurum vatanım uğruna ölürsem eğer vatan sağolsun kardeş ana bacı rahat otursun vatanım için bu can yok olsun şehit olursam vatan sağolsun mehmetciklerim karda ve kışda dağ bayır ova dolaşır be ana soğukta işlemez onların kanına onların soyları osmanlı ana bizde onlar gibi oluruz asker vatanımız için kanlar döker gerekirse ulan mermiler geçer işlemez canıma vatan terkeder gözyaşlarıyla şafakda biter yarim yuvamda benide bekler bu sözlerimde askerlere gider bizlere ise dinlemek düşer dinleyin hadi beni yazdık belki asker ortamı görmedik tabi sözler anlatır bildiklerimi bu filmi vardı bide tek seferi gidersin belki dönülmez yola kör bi kurşuna şehitim ben baba yıkılmayın bak durun ayakta ben şehit oldum vatanım uğruna kanlar döküldü türkiyem için anne ve babacım kardeşler sizin vatanım uğruna ben oldum elin arkadan konuşma bu adam tekin tekim ve giderim ben bu rapimde kardeşim emre bak yine köşede kimse yaşamasın bu acıyı bir kere haberini vermek kolay değil dile birgün ansız çalarsa telefon şehit oldu burak derse komandon gözyaşı bağlama gözünde bir ton vatan sağolsun söyle be VATANIM burası türkiye bölünmez vatan sözleri yazdıran şehit olan adam mecazi takılır baksana şu yaram adam dediğimde şehit olan insan ben dedim işte vatan sağolsun askerlerimize hediyemiz olsun dinleyicilerde yayımcı olsun mehmetciklere selamla dolsun siirt ve şırnak hakkari devamlı diyarbakırdır çatışma alanı bingöl 'e selamlar vardı devamı saydığım şehirler pkk alanı it sürülerini sardı korkular bordo bereliler bunuda unutmam görünce pkk değişmez vatan kanına akıtırım rahat yat atam yazdığım sözler anlatır vatanı pkk sarmış dört bir yanımı rahat yat vatan mehmetcik var benden bu kadar selam saygılar |
![]() |
![]() |
|