![]() |
Hanedan - Sebebsiz Ayrılık Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Sebebsiz Ayrılık Şarkı SözüHanedan - Sebebsiz Ayrılık Seni Sevdiim Bırakıp Gittiiiin Sebebsizce Beni Terk Ettiiin Uğruna Ağladım Görmediiiin Ama Ben Bittiiiiim Duymadıııııın İsyanımııı Görmedin Bu Aşkımııı Sevdim Beee Seni Aşkısıı Hayatım Yandııı seçtin başkasını sen gittin benide burda derbeder ettin yıkıldım inan çok darbe yedim senden bunu ben beklemezdim gidişinle ben bttim dünyamıda değiştin bu büyük aşkımı bi çizgide bitirdin aşkım bitti eminim seni çok sevmiştim sebebsizce sen beni söyle nasılda sildin sevdin mi sevmedin mi emin değilim bundan her gün acı çileyle uyanan bendim inan korku sardı kalbimi terk edersin sen beni görmek istemem inan başkasıyla ben seni görürsem bir gün eğer tutamam ki elini gittiğin saatten sonra öfke sardı kalbimi hani bitmeyecekti bizim büyük aşkımız hani hep kalacaktı bu yüce aşkımız bırakmazdın sen beni ayrılsa yollarımız bak dayanamadın yıkıldı lan aşkımız kırmak istemedim inan ki ben seni delice sevmenin bedeli mi bumu sanki kapandı inanki qözlerimin perdesi göremez oldum yalan dolan kişileri kalbimi sana verdim ömrümde senindi o ise sebebsizce terkedipde gidendi gerçek düşlerle sevdim ulan seni gittin ya meleğim aklım başımdan gitti |
![]() |
![]() |
|