![]() |
Sagopa Kajmer Rap Gafil Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Rap Gafil Şarkı SözüSagopa Kajmer Rap Gafil Şarkı Sözü VERSE 1 Cılız hemcinsler takipte, rapi kovalar aheste ve ben deparım ![]() satırımın altına imza bularım, bulamayan abideler yüzeydeler ![]() eser flag diker ![]() ![]() ettiğim her bir çek, geride kalanları kalaylar ve taylar koşarken çıtanın önünde oturan boğalar gücenir ben ne yapayım (napiim) kime çatayım (çatiim) ha? Rahatımı bozan ozan-ı çaylak huzur bozan olursa tozan kim olur? Ozan ![]() kazan dolar atıp tutan azan, ozanlar derneğinin mezarını hazan mevsiminde kazan ve rap toprağına bayrağı basan ben Ulubatlı Hasan kimliğinde Kozan dağı ![]() ilk sözün faili meçhul, kulların arifi rapi serdi önüne rehine kaldı(cüce) cümlelerin, noktamı ben koydum, el senin yaz! ![]() ![]() ![]() Nakarat: Rap gafil, kefil kim? Sefil sen çekil devran benim, rüzgar efil Şekilsizler tekil kafil, rapim arşa değdi, son söz mektebin ![]() ![]() ![]() ![]() VERSE 2 Panik yok gereksiz car car pancara çevirir, harcar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiphopa zarar, kollestrollü flowlara dur diyen yok, bu ne iş kim takar? Nacar kırıldı şopar, tek düze birikimi, sar, yak, yaz lirikimi, kalbinde batı yakası işareti ![]() karakalemlere verdim ![]() yaparken günaha mı girdim? Ben tekilim,tekelim, tekeline tekme, tekerin olsa kaza sebebi, patlak, kaltak düştü bu yola tek yüzü çatlak ![]() Nakarat: Rap gafil, kefil kim? Sefil sen çekil devran benim, rüzgar efil Şekilsizler tekil kafil, rapim arşa değdi, son söz mektebin ![]() ![]() (Yeah common baby ![]() VERSE 3 Rap mazeretimi kabul edene bir sor, bulamacın içindeki rhymeların hepsi isyanda ![]() Zamanım bu rapin içine azimi ekledi ve tekledi tüm çaylaklar bekledi, güm etti tekerleri teker teker, ileri yürüyün! ![]() ![]() ![]() ateşte yanası elimde makası ![]() ![]() ![]() ![]() dilleri, biten pilinizi izimlerinizin izinde rapleriz, bizim kalır izimizin çiziniz resmini kerizlerin izimleri, ezintileriyle ezin,sezin! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|