![]() |
Baha - Aşk Gazisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baha - Aşk GazisiBaha - Aşk gazisi Aşka inanmazken, aşk beni bulmaz derken, hiç ümidim kalmamışken, sen çıkıp geliverdin aniden, sen ey yarim, sen beni en zayıf anımda, en zayıf noktamdan yakaladın, bir kuştu bu garip gönlüm, sığınmıştım yalnızlığın dallarına, en zayıf yerimden vurdun sen beni, açılmadı kanatlarım bir türlü kanatlanıp uçamadım, kaçamadım ellerinden böldün beni tam ortadan ikiye, bir yanım olamaz imkansız bu aşk derken diğer yanım delicesine bağlanıyordu sana olsun diyordu hayat üç günlük nasılsa aşkı yaşamadan geçecek ömür boşuna bırak kendini onun kollarına, ben böyle ikilemlerdeyken kendimle savaşlardayken sen çektin ellerini ellerimden üzülme, en doğru karardı ![]() birimizin vermesi gerekiyordu ve sen benden daha cesurdun aslında terketmek bana göre değildi terkedemezdim sonu ne olursa olsun, bu uğurda ölürdüm ama terketmezdim, bana özgürlüğümü verdin yeniden kurtuldu yüreğim şimdi senin aşkının vurduğu prangalardan koptu gitti yüreğimden içinde senin olduğun parçam acısa da, kanasa da yaralarım, zaman en iyi ilaçmış… ben aşk yolunda kaybetmişsem, yüreğimin bir parçasını, yaralanmışsam eğer, ben de şimdi bir aşk gazisiyim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|