![]() |
Mustafa Ceceli - Ben O Değilim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Ceceli - Ben O DeğilimMustafa Ceceli - Ben O Değilim Ne kadar kırık gözleriniz, Ne çok hüzün sözleriniz, Nasıl bir yoldan geldiniz? Ağır olmalı yükünüz ![]() Sevgiliyi mi, sevgiyi mi kaybettiniz? Nasıl biriydi lütfen tarif ediniz ![]() Kim gibiydi hatırlayınız? Benim gibi miydi dediniz? Hayır ben o değilim, Sizi bu hallere koyan ben o değilim, Bunlara neden olan o adam ben olamam ![]() Hayır ben o değilim, Sizi bu hallere koyan ben o değilim, Bunlara neden olan o adam ben olamam ![]() Hayır ben o değilim, Bunlara neden olan o adam ben değilim ![]() Ama beni çok şaşırttınız, Durun ne olur ağlamayınız, Hava soğuk aylardan Şubat, Lütfen içeri giriniz ![]() Hava soğuk aylardan Şubat, Lütfen içeri giriniz ![]() Sevgiliyi mi, sevgiyi mi kaybettiniz? Nasıl biriydi lütfen tarif ediniz, Kim gibiydi hatırlayınız, Benim gibi miydi dediniz? Hayır ben o değilim, Sizi bu hallere koyan ben o değilim, Bunlara neden olan o adam ben olamam ![]() Hayır ben o değilim, Sizi bu hallere koyan ben o değilim, Bunlara neden olan o adam ben olamam ![]() Hayır ben o değilim, Bunlara neden olan o adam ben değilim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|