![]() |
Kıraç - Ayrılmam Senden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıraç - Ayrılmam SendenAyrılmam senden çünkü sen bana kadarsın Yola gelmez şu dünyaya İnandığım bağlandığım kadınsın Ayrılamam senden çünkü sen bana kadarsın Yola gelmez şu dünyaya İnandığım bağlandığım kadınsın Sen bütün gizli düşlerim Sen, sen en aydınlık yerim ömrümce beklediğim Sen kaderimsin Sen her halime katlanan Sen masalımda kahraman Senden sonrası yalan dayanamam Ayrılmam… Ayrılmam Ayrılmam sevdiğim senden Ölsem ben sen diye diye Gitmem gidemem bile bile Ayrılmam senden göz göre göre Ölsem ben sen diye diye Gitmem gidemem bile bile Ayrılmam senden göz göre göre Ayrılmam senden göz göre göre Ayrılmam senden çünkü sen bana kadarsın Yola gelmez şu dünyaya İnandığım bağlandığım kadınsın Ayrılamam senden çünkü sen bana kadarsın Yola gelmez şu dünyaya İnandığım bağlandığım kadınsın Sen bütün gizli düşlerim Sen, sen en aydınlık yerim ömrümce beklediğim Sen kaderimsin Sen her halime katlanan Sen masalımda kahraman Senden sonrası yalan dayanamam Ayrılmam… Ayrılmam Ayrılmam sevdiğim senden Ölsem ben sen diye diye Gitmem gidemem bile bile Ayrılmam senden göz göre göre Ölsem ben sen diye diye Gitmem gidemem bile bile Ayrılmam senden göz göre göre Ayrılmam senden göz göre göre |
![]() |
![]() |
|