![]() |
Promesa - Hiphop Vakti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Promesa - Hiphop VaktiPromesa - Hiphop Vakti Meraba ben yani işte rap bu Yeni makina güzelmiş hemde pek cool Tek vur hatta peste facebook Fast food yemez ama pek bi tombul Bıraksana aslanım ben burda tekkim Masterı siklemem hani burda yokki Ok giy çok değil hani dede varçi Destekli at biraz bol yerine dal giy Beat değil free bak etkili kriz benim odamda asla, yokki mi-di rockcı tikiyy bak yokki pipin Sana girmemem için koy difrizz Olmuyo bırak donmuyo surat Senin gibileri benm stüdyomdan ırak Durumuz firar düşmüyo finans bak tek laf şuydu ![]() Hiphop potralı yokki devirde Hiphop değil işin evde serinlen Hiphop benim adım sakın ha delirme Hiphop time ve hiphop time Meraba hey wats up man Yer altına kuyunu kazdık gel Sorsan fame gıdıkla güleeeyyym O bak sonra, rapcimi dre Hiphop time hadi respect cek Ben olgunum sen ergenleş Heryer leş peşmer geeyy Kıçı bezli bebeler oldu famee ![]() ![]() Mikrofonu tutma şeyim gibi Ben söylerim ordan ritim geliiiir İtin geri ben çekingeniiiiiim ![]() Sen gel üstüme benim itin değil Piçlik işlemiş damarların kanına Dükkanını kitledim kaçma ordan sakın ha Takılak sonra 15lik kıza bak Olmuyo sözle olamıyon laaaaaan ![]() Hiphop potralı yokki devirde Hiphop değil işin evde serinlen Hiphop benim adım sakın ha delirme Hiphop time ve hiphop time |
![]() |
![]() |
|