Babutsa - Tabi Güzelim |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Babutsa - Tabi GüzelimBabutsa - Tabi Güzelim Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki geri Tabi güzelim mini mini etekleri Tabi güzelim toymu sandın sen beni Tabi güzelim bal dudaklarını yerim Bizde yalan yanlış yoktur sevdik delikanlıca Adını pirinç tanesine yazdık fakat yetmedi sana Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki geri Tabi güzelim mini mini etekleri Tabi güzelim toymu sandın sen beni Tabi güzelim bal dudaklarını yerim Bizde yalan yanlış yoktur sevdik delikanlıca Adını pirinç tanesine yazdık fakat yetmedi sana Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki geri Tabi güzelim mini mini etekleri Tabi güzelim toymu sandın sen beni Tabi güzelim bal dudaklarını yerim |
|