![]() |
Linet Sürünüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linet SürünüyorumLinet Sürünüyorum Barlarda sürtmekten kendimden bıktım ben Gözüm hep yollarda kapılarda İçmekten yoruldum kendimi savurdum Kahrolsun ki sana inandım Seviyorum dedin beni hep beklettin Hep kandırdın beni yıllarca Demleniriz dedin yolumdan çevirdin Kahrolsun ki sana inandım Her şeyi denedim tek seni istedim Ama yanımda yoksun Ben seni diledim bu benim kaderim Ama f orumdas ![]() Her şeyi denedim tek seni istedim Ama yanımda yoksun Ben seni diledim bu benim kaderim Ama sürünüyorum Ha ley ley ha ley ley ha leyli ley ley Ha ley ley ha ley ley ha leyli ley ley Ha ley ley ha ley ley ha leyli ley ley Ha ley ley ha leyli ley ley Fallardan öğrendim başkası var dedi Tüm dünyam yıkıldı bir anda Nasılda inandım sözlerine kandım Artık çık git benim dünyamdan Kendime geldim ben kaybettin beni sen Git de vur başını taşlara Ben senden vazgeçtim hayatımdan sildim Artık çok geç yalvarsan da Her şeyi denedim tek seni istedim Ama yanımda yoksun Ben seni diledim bu benim kaderim Ama sürünüyorum Her şeyi denedim tek seni istedim Ama yanımda yoksun Ben seni diledim bu benim kaderim Ama sürünüyorum Her şeyi denedim tek seni istedim Ama yanımda yoksun Ben seni diledim bu benim kaderim Ama sürünüyorum Her şeyi denedim tek seni istedim Ama yanımda yoksun Ben seni diledim bu benim kaderim Ama sürünüyorum |
![]() |
![]() |
|