![]() |
Ozan Arif-Geçmem Davamdan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ozan Arif-Geçmem DavamdanGeçmem Davamdan Benim davam açık Allah davası Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() İlay-ı Kelimetullah davası Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Dedem Saltuk Buğra Handan bu yana, Türk-İslam ülküsü demişim ona, O yüzden ülkücü denilmiş bana Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Bu dava vatandır, dindir, millettir, Bu dava devlet-i ebet müddettir, Bendeki sevdası ilelebettir Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Ben hemşehrim eksik olabilirim, Bazısına ters de gelebilirim, Amma davam için ölebilirim Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Ha ölebilirim dediysem bakın, Siz beni ölmedi sanmayın sakın, Şehit verdim şehit beş bine yakın Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Hareket olarak verdiğim bunlar, Ya daha önceki şehit olanlar, Düşünmeli hazır vatan bulanlar Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Ama geçen varmış varsa yazıktır, Gaflettense döner; zaten eziktir Gafletten değilse kanı bozuktur Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Kan bozuk olmazsa mazi satılmaz, Takım tutar gibi dava tutulmaz, Moda da değildir her yıl atılmaz Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Bu Ozan Arifi bey yapsanız bey Diyecektir size Bu beylik de ney? Davama kölelik daha güzel şey Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() Ozan Arif |
![]() |
![]() |
![]() |
Ozan Arif-Geçmem Davamdan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ozan Arif-Geçmem DavamdanKan bozuk olmazsa mazi satılmaz, Takım tutar gibi dava tutulmaz, Moda da değildir her yıl atılmaz Geçen geçsin ben vazgeçmem davamdan ![]() |
![]() |
![]() |
|