![]() |
Alper Ayyıldız - Dönüşü Olmaz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Dönüşü Olmaz Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Dönüşü Olmaz Postalandı mektubun fakat dışında zarfı yok, bu yüzden açığa çıktı sır� Aranıyorsa bahane bol ! Bi' yerde izine rastlarsam harcadığın kadar seni de ben harcayacam bilirsin ki; demokraside çare bol ![]() Gecem karardı, içini dök ![]() İçim karardı, gündüz ol ![]() Lan ölmediğim için mi taze yarama tuz bastınız ?! Kursağımda kalmış hevesi canla başla çıkardınız ![]() Dibine batsın bahtınız, o gün gelir ve döner devran ![]() Etrafta gönülsüzler, tek dertse; boy, pos, endam ![]() Düzgün insan istedim, çakalla doldu kervan ![]() Yazsın onlar uymam oğlum, nasılsa eski ferman ![]() Anlattım, anlamadın dilde tüydü bitti derman ![]() Elini sallar aşık olmak isteyen her insan ![]() Öyle aşk mı olur lan ?! İlk bakışta vurulmazsan olmaz ![]() Belki çapına sığmazsın� Hayır olamaz elimi böyle bırakamazsın ![]() Tasviri yapılamaz bi' yerdeyim� Etraf karardı ben birden irkildim ![]() Karanlıklar aklımı çeliyor, sen gelme canımdan bezdim ![]() Otur� Ayağa bi' kalkma da yüzüme bak ![]() Kabusu görürse benden korkmaz� Kaçarım, yakalar� Elini veren kolunu kaptırır, Dönüşü Olmaz ! Merhamet atamıyor acı çeken gönüle misafir olan antika kulak paslarını ![]() Kararlılık mı yoksa inatçılık mı ? Gösterilmiş yolların onda dokuzu pek bi sarsıntılı ![]() Tatminkarlık doruktayken ehli birini dinlemez ve anlık zevkin en üstünde kral hayatı yaşarsın ![]() Ama sen merhametli kişiliğinle incelen, bi' bak önünde diz çöktüğün kral kadar çıplaksın ![]() Aynalarda güzelliğine lafım yok, sonuçta aldığın nefes kadar değil hatırlandığın kadar varsın ![]() İsteyip elde edemiyorsan aşkın oyunu bu� Gösterip de vermemek; bilindik sürtük oyunu ![]() Zati ne beklersen onu alırsın inancınla istiyorsan ![]() Hiç yorulma, tam gücünle git ve hedefi gör ![]() Yolda kanına girdi iblis, gezgin çelebi kör ![]() Çift kişiyse mutluluk kalbi ikiye böl ![]() Tam güvendim derken emeklerime hele bi' söv ![]() Ben nankörsem git inandıklarınla öl ! Tasviri yapılamaz bi' yerdeyim� Etraf karardı ben birden irkildim ![]() Karanlıklar aklımı çeliyor, sen gelme canımdan bezdim ![]() Otur� Ayağa bi' kalkma da yüzüme bak ![]() Kabusu görürse benden korkmaz� Kaçarım, yakalar� Elini veren kolunu kaptırır, Dönüşü Olmaz ! Olmaz, olmaz, olmaz ![]() dönüşü Olmaz ! |
![]() |
![]() |
|