Alper Ayyıldız - De Tone Şarkı Sözü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alper Ayyıldız - De Tone Şarkı SözüAlper Ayyıldız - De Tone DJ JELİBON� SAATİMİZ 11:45�İ GÖSTERİRKEN, SİZLERİ GEÇEN HAFTA JELİBON PARÇALARIYLA GÜNDEME GELEN Alper AYYILDIZ VE MOSTRA RHYMER İKİLİSİYLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUM ŞARKI SÖYLERKEN ACI ÇEKİP DETONE OLAN TÜM KARDEŞLERİME GELSİN Stand ya da Sit Down-Load Rap�i shit İki track biri featuring, oluyorum tilt Sample beat�e gir, içe saklan pes Diss at isimsiz, kesik gelen sesin aynı Değişken ol biraz baydın ! İkizim o benim evet adı da Mike Tyson Dansta number one�m ne ki Micheal Jackson Koltuktan uçardı Cüneyt Arkın Lafı biri atıyo, biri gelip onu tutuyo Satıosun olmuyo kalıyo lan, yalama oldu laf Ritme doldu gaf, adı da olmuş rap; Dj Akman Salla salla, İstanbul Atack yo tarzda beybeee yaylan burdan Fifty yolundan gitme Ramiz, orası bok yolu düşersin bariz -ALPER AYYILDIZ VAR MISIN, YOK MUSUN ? Bİ� KARAR VER ARTIK -BUGÜN VARIM, YARIN YOKUM NE ACELEN VAR Kİ ? -OĞLUM BAK İYİ DÜŞÜN, RAMİZİ ÇAĞIRACAZ EMİN MİSİN ? -EMİN KİM LAN ? İKİ SAATTİR ADIMLA SESLENMİYON MU SEN BANA, SİNİRİMİ BOZMA ! -OĞLUM ALIN ŞUNU GÖZÜNÜZÜN YAĞINI YİYİM, AĞIZ TADIYLA Bİ� KAYDA GİRİM, UÇUCAM ŞİMDİ BUNA BEN Tracy McGrady gibi uçabilirim üstünden Deniz Zeki kaçmasana Hüsnünden Bi� de yol ver en hafif ritminden Sen pişir işi, sun bize TV�den Hepsi ayrı telden Anlamam ki rapten ben Niye geliyorsun üstüme len Evet akıl alır İsmayil bizden BEN İSMAYİL YK DİNLİYORUM ONU ÇOK SEVİYORUM YAVRUMM� BOMAABOMBA COM NERDESİN ? BENİ UNUTTUN DERMİSİN ? DUR TELEFON VAR ! HAYHAY ÖZELİME GİREN BU BAYANA BAYBAY DİYENE KADAR MI SÜREM VAR TAYYAR SALLA PUT THE EQUİPMENTS JUMPİNG TECHNO CLASS RAP FİTNESS -BRAVOO� SENİ ALKIŞLIYORUM YİNE Bİ� BÖLÜMÜN İÇİNE� NE YAPTIN ARTIK BİLMİYORUM DETONE OLMAK MIYDI YANİ SENİN UÇTUĞUN NEYDİ, DETONE OLMAK MIYDI ? -ŞİMDİ BEN SANA ANLATAYIM, YANLIŞ ANLAŞILMASIN İKİ TÜRLÜ DETONE OLMAK VAR BİRİ KALBEN BİRİ RUHEN ŞİMDİ BEN SÖYLERKEN İÇTEN SÖYLEDİĞİM İÇİN, SES SÜZGECİNDEN GEÇİRMİYORUM BENİM Bİ� ARKADAŞ VAR, İSMAYİL YK DİYE O ARKADAŞ MESELA ŞEY YAPAR MESELA ÇOK FAZLA MİX YAPAR MASTERİNG YAPAR FALAN BENDE YOK O BEN DİREK SÖYLERİM AGA DİREK SÖYLERİM BEN BUYUM AGA ANLATABİLİYOR MUYUM ? -HAYIR ANLATAMIYORSUN KARDEŞİM -E GİT BAŞKASI ANLATSIN OZAMAN NE YAPTIN ASUMAN ? |
|
|
|