Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Oyun Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inceleme, live, nba

Nba Live 07 (Pc) Ön İnceleme

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nba Live 07 (Pc) Ön İnceleme

Biz NBA severler bu yazıdan daha çok şey anlayacaktır Neden abartarak anlatıyorum? Sizlerde gecenin dördüne kadar okul döneminde oturuyor ve sırf Allen Iverson'ı ve Philadelphia 76'ers'ı izlemek için okulu kırıp zombi gibi de arada gidiyorsanız, sizin içinde; Kaan Kural, Murat Kosova, Murat Murathanoğlu, İsmet Badem, Yiğiter Uluğ ve Osman Sakallıoğlu isimleri özel bir önem taşıyorsa, kendi aranızda "Vay be nasıl 81 attı Kobe” diyorsanız, Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur iyi performans gösterdikçe benim gibi coşuyorsanız ve Dwayne Wade'in insan olduğundan şüphe ediyorsanız İşte o zaman sizler de NBA Live'ın ne demek olduğunu biliyorsunuzdur Bir sene boyunca bir sürü oyunlar aldığınız halde, hepsini hızlı hızlı oynayıp yine NBA Live'a dönüyorsanız ve sırf NBA'i yerinde izleyebilmek için Amerika'da yaşamak istiyorsanız, sezon bitince yaza lanet ediyor ve yine okullar açılsın istiyorsanız beni emin olun daha iyi anlıyorsunuzdur

Oyun değil yapıt

Hayır bir oyun değil NBA Live, yıl boyunca dinlemekten bıkmadığımız müzikleri ve inanılmaz gerçekçi oynanışı olan bir başyapıt Sıradan oyun severler için NBA Live ortalama olabilir, ama bizler için çok farklı Önceki yılların kapaklarını zaten biliyorsunuz ama bir kez daha hatırlatmaktan zarar gelmez

NBA LIVE 2006 - Dwyane Wade, Miami Heat
NBA LIVE 2005 - Carmelo Anthony, Denver Nuggets
NBA LIVE 2004 - Vince Carter, Toronto Raptors
NBA LIVE 2003 - Jason Kidd, New Jersey Nets
NBA LIVE 2002 - Steve Francis, Houston Rockets
NBA LIVE 2001 - Kevin Garnett, Minnesota Timberwolves
NBA LIVE 2000 - Tim Duncan, San Antonio Spurs
NBA LIVE 1999 - Antoine Walker, Boston Celtics
NBA LIVE 1998 - Tim Hardaway, Miami Heat
NBA LIVE 1997 - Mitch Richmond, Sacramento Kings
NBA LIVE 1996 - Shaquille O'Neal, Orlando Magic
NBA LIVE 1995 - New York Knicks vs Houston Rockets

Bu sene mi? Houston Rockets'ın Yao Ming ile birlikte en büyük yıldızı olan Tracy McGrady kapağı süsleyecek Oyunun hazırlandığı platformlar sırasıyla; PC, Play Station 2, Play Station 3, Xbox ve Xbox360, ayrıca el konsolu olan PSP de listede yer alıyor

Yapım her bakımdan önceki seriye göre daha çok geliştiriliyor Yine Alley Up'larla coşacak, Igoudala ve Shaquille O'Neil ile potaları kırarcasına smaçlar basacağız Aslında bilgiler belli Yine yapay zeka geliştiriliyor ve mod'lar daha da güçlendiriliyor Her türlü detayın dahil olduğu Dynasty Mode'da 25 sezona kadar oynayabileceğiz ve daha da detaylı olacak Yine kendi karakterlerimizi yaratabileceğiz ve sahalara adımızı kazıyabileceğiz Çaylak Draft'ı seçimleri gibi pek çok özellik oyunumuzda mevcut olacak ve geçtiğimiz günlerde yapılan Draft seçimiyle üniversiteden seçilip NBA'e dahil olan yeni yıldız adaylarını da oyunda görebileceğiz Bildiğiniz gibi ilk kez bir Avrupalı, Draftlarda ilk seçilen isim olmuştu Bildiğiniz gibi derken NBA severlerin bildiği gibi demek istedim

Oyunun videoları ortada Çıkış tarihi ise Pc, Ps2, Psp, Xbox ve Xbox 360 için 26 Eylül 2006 yılında piyasadaki yerini alacakken Ps3 için ise 17Kasım2006 gösteriliyor

NBA'in resmi oyunu NBA Live Özel organizasyonlar düzenliyorlar Eylül ayında Avrupa'nın çeşitleri şehirleri EA Sports ve NBA Live sayesinde 4 NBA takımını ağırlayacaklar Kısaca her bakımdan büyük destekleri var ve her takım, her oyuncu lisanslı bu da büyük bir artı

Şimdi ise sizlere oyunun bilgisayar için olan minimum sistem gereksinimlerini söylemek istiyorum Ama şunu diyeyim ki; bu oyunun zevki tüm detaylar açıkken ve yüksek sesle zevkli oluyor Ayrıca zorluğu da Allstar'dan aşağısı olunca beni kesmiyor Şimdiki oyunun sistem gereksinimleri henüz kesin olmamakla birlikte yapımdan zevk almak ve detayları görmek için en azından; 25 GHz işlemci, 512 veya 1 Gb ram, 128 Mb da ekran kartı gözden çıkarılmalı gibi gözüküyor

Paslaşmalar, karakterlerin mimikleri, değişik sevinç çeşitleri, daha da gelişen grafikleri sanırım sizler de E3'teki videodan anlamışsınızdır Bu yüzden daha aşağısının yeterli olacağını, en azından zevk vereceğini düşünmüyorum

Hatalar gidecek

NBA Live 06nın bazı hataları vardı mesela karakterin içinden biraz geçme olsun, basit Alley Upda smaçların kaçması olsun, süper bir smaç basınca pota sallandıktan sonra ve kamera açısını potadan uzaklaştırıp, hemen potaya dönünce hiç sallanmamış olması gibi bazı hatalar düzeltilecek deniyor

Play Station 3'e neden geç geliyor oyun? Sizlere hemen şunu söyleyeyim ki PS2 ile PS3'teki NBA Live, aynı oyun değil Aynı olay büyük ihtimalle Xbox ve Xbox 360 için de geçerlidir Neyse, sözgelimi salondaki PS2 ve PS3 karşılaştırmasında milletin gülmesine sebep olan, PS2'nin saçmalıkları gerçekten de enteresan Birinde adamı 360 derece etrafında döndürürken gerçek zamanlı hareket ediyor, diğerinde ise ayağı yerde dönüyor Yani hareket ederken demiyorum, etrafında dönerken diyorum Sakın ola ki yanlış anlamayın Grafikler konusunda da epey fark var ve filenin verdiği tepkiye kadar, yani filenin sallanmasına kadar pek çok fark var Mesela adama yön gösteriliyor (T-Mac nam'ı diğer kapak yıldızı) PS3'te hızlı hızlı, inanılmaz gerçekçi tepki verirken; PS2'de bazen görüyor, bazen görmüyor Ayrıca inanılmaz bir Online destek farkı olacağı da apaçık ortada "Eh, peki madem bunlar ortada neden PS2'ye çıkıyor?" Demeyin Herkesin direkt PS3 alacak gücü olmayacaktır ve PS2'de de sonuç da Nba Live 06'dan daha iyi bir oyun göreceğiz Bence çıkartmaları çok doğru ve daha çok satış yapmaları için mantıklı bir strateji Hem bizler, hem de onlar için daha iyi Ama sakın ola ki, PS2deki oyuna aldanıp da "Olup olacağı bu mudur?" demeyin

İlk bakışı biraz fazla uzattım sanırım Sürç-ü lisan eylediysek affedin Hepinize güzel bir yaz, NBA Live turnuvalı, yüzmeli, güneşlenmeli vs… her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim Bizler yine buralarda bir yerlerdeyiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com