Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
apartman, boşluğu, kitabının, özeti

Apartman Boşluğu Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Apartman Boşluğu Kitabının Özeti

Apartman Boşluğu

İkinci kahvem gelince kulaklıkları cebimden çıkartıp Ceren'e uzattım İki beyaz kordonun ucuna bağlı minik hoparlörleri eline aldı En hayati iki iç organımı dışarı doğru çekip uzatmıştı sanki Beyaz kordonlar, sinirlerimle birlikte gerilirken gülümsedi Bu gülümseme, Ceren'in cephaneliğindeki en etkili siilahtı

"Ne bu?"
"Benim bestem İki tane Stüdyoda kaydettik Albüm çıkartmaya hazırlanıyoruz"

Stetoskopla kalbimi dinlemeye hazırlanan bir doktor gibi kulaklıkları dikkatle kulağına yerleştirdi Kalp atışlarımın hızlandığını hissettim Mp3 çaları çalıştırdım Bir sigara yakıp önüme bakarak bekledim Biraz sonra kafamı kaldırıp yüzüne baktım Sigaradan derin bir nefes çektim Dumanı ağzımın içinde tutup Ceren'in ağzından çıkan dumanları izledim Sesim kulağındaydı Şarkımı dinliyordu Ender'e dinletirken hissettiğimden çok farklı bir duyguydu hissettiğim Korku değil, utanç Tarifsiz, derin ve yıpratıcı bir utanç İlk şarkının ortalarında olmalıydı Çok etkilendiğini açık eden samimi bir ifade vardı yüzünde Bu o kadar içten bir bakıştı ki, utancım ikiye katlandı Ağlayacak gibi oldum Şarkıların nasıl ortaya çıktığını, daha doğrusu nereden çıktığını anlatmak istedim Bir tek ona Tüm ayrıntılarıyla

Beste yapmak için eve kapanan bir müzisyen, evden gelen tuhaf sesler, evin duvarındaki karanlık delik ve sahipsiz şarkılar İlham perili bir evde geçen; yaratıcılık, esinlenme ve santaçı egosu üzerine bir psikolojik gerilim

Apartman Boşluğu, Hakan Bıçakçı'nın dördüncü romanı, beşinci kitabı

Yazar:Hakan Bıçakçı

Yayınevi:Oğlak Yayıncılık

Sayfa Sayısı:253

Etiket Fiyatı:16,00 YTL

Basım Tarihi:Şubat 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com