|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gözlerim, istiyorum, komutanımkitap, tavsiyesi |
![]() |
Gözlerim İstiyorum Komutanım-Kitap Tavsiyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerim İstiyorum Komutanım-Kitap TavsiyesiGözlerim İstiyorum Komutanım O vatanı için gözlerini feda etti Mayın patlamasında gözlerini kaybeden Gazi Hüseyin Özlük'ün yazdığı kitap, kokteylle tanıtıldı ![]() Şırnak kırsalındaki mayın patlamasında gözlerini kaybeden Gazi Hüseyin Özlük'ün yazdığı ''Gözlerimi İstiyorum Komutanım'' adlı kitap, kokteylle tanıtıldı ![]() Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Cemiyet binasında düzenlenen tanıtım kokteylinde yaptığı konuşmada, Özlük'ün ülkesi için gözlerini seve seve verdiğini ifade etti ![]() Kitabı okumadan önce, Özlük'ün, gözlerini "yeniden görmek" için istediğini sandığını belirten Bilgin; ancak kitabı okuduktan sonra, gözlerini "ülkesi için tekrar feda etmek" için istediğini anladığını söyledi ![]() Gazeteci Emin Çölaşan da gazilerin yaşadıkları tecrübeleri mutlaka yazmaları gerektiğini kaydederek, bir kitabı dolduracak kadar malzemeleri olmasa bile birkaç gazinin bir araya gelerek anılarını yazıya dökmelerini istedi ![]() Gözlerini vatan uğruna feda etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Özlük, gerekirse Türkiye için canını seve seve vermeye hazır olduğunu kaydetti ![]() Konuşmaların ardından Özlük, çocuklarıyla fotoğraf çektirdi ve kitabını imzaladı ![]() |
![]() |
![]() |
|