Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akça, kitap, pamuk, sinem, özeti, şeker

Sinem Akça Pamuk Şeker Kitap Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sinem Akça Pamuk Şeker Kitap Özeti

Artık kimse “Kadınlar ne ister?” sorusunu sormuyor, durum tam tersine dönmüş durumda: Erkekler ne ister?

Sahi ne ister bu adamlar? Umutsuz aşkların, yasak ilişkilerin, aldatmaların sonrasında yapılan yüklü ve keseye zarar alışverişlerin, girilen depresyonların sorumlusu bu adamlarla ne yapacağız?

Henüz bir cevabımız yok tabii Ama benim hikâyem cevaba çok yaklaştı Adım Yasemin Yaşım otuz, medeni halim karışık, kariyerim parlak, aşk hayatım çetrefil Cadaloz patronum, bir başka cadalozla evli olan, on yılımı körü körüne çalan sevgilim, evlen artık diye başımın etini yiyen annem, annemin tüm ısrarlarına inat gittikçe sarpa saran aşk hayatım, yeni bir evli adam ve kendi aşk hayatlarıyla beni gülme krizlerine gark eden renkli arkadaşlarımla yaşayıp gidiyorum Başıma gelen birbirinden tuhaf ve komik hikâyeye rağmen inanıyorum ki her şey çok güzel olacak!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com