Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, orman, serisi, tanıtımı, yeşil

Yeşil Orman Serisi Kitap Tanıtımı

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşil Orman Serisi Kitap Tanıtımı

Yeşil Orman serisi kitap tanıtımı

Çocuklar kitapla çok küçük yaşta tanışıyor artık Ağzı süt kokan bebeler minicik parmaklarıyla çevirmeye başlıyor yaprakları Bizler kitap okumanın faydalarından dem vururken yayıncılar da bu işin hakkını veriyor

Kitap biçiminde yastıklar, ıslanmayan, banyoda bile oynanabilen minik kitaplar, kitap formunda oyuncaklar Şimdi okula gitmeyen çocukların zevkle okuyabileceği farklı bir kitap daha var Kitap, Nar Yayınları tarafından yayınlanıyor Bu kitapları benzerlerinden ayıran en önemli özelliği boyutları Bu kitapların okurları minik, kendileri kocaman Neredeyse gazete boyutundaki bu kitaplar miniklerin içinde kaybolabileceği kadar büyük resimlere sahip, her sayfası poster gibi İlk önce boyutlarıyla dikkat çeken kitapların renkleri de göz alıcı Ormandaki dostlarımız canlı renklerle sevimli mi sevimli Anneler, babalar, yazılarını okurken okuma harflerinin dilini bilmeyen ama resimlerin dilini gayet iyi çözen çocuklar için kocaman kocaman resimler

Nar Yayınları'nın dev boy kitapları iki takım Yeşil Orman serisi 9 kitaptan oluşuyor Her bir kitap da çocuklara bir güzel davranış öğretiyor Masallarla ve çocuklarını ormandaki dostları hayvanların dilinden Mesela birinci kitapta ormandaki beş arkadaş, kedi, köpek, maymun, serçe ve kaplumbağa paylaşmayı öğreniyorlar Bir elmanın nasıl kardeş payı yapılarak beş kişi tarafından yenilebileceğini gösteriyorlar Kaplumbağa Susu bencilliğin kötülüğünü, paylaşmanın güzelliğini anlatıyor dostlarına, elma ağacının da yardımıyla Hasta olanları ziyaret ve hediyeleşme, sözünde durma, emanet edilen şeye sahip çıkma, arkadaşları hakkında kötü düşünmeme, çalışkan olma, kibirli olmama, yalan söylememe çocukların masallarda öğrenebileceği güzel davranışlardan

Büyük kitapların ikinci seti 'Gün doğarken' üst başlığını taşıyor ve beş kitaptan oluşuyor Bu seride kurnazlık, nankörlük, mızmızlık, tembellik, şımarıklık gibi huyların kötülüğü anlatılıyor Yine masallarla ve hayvanların dilinden Kitaplar Abdulkerim Lale tarafından Türkçeye aktarılmış, resimler ise Sare Murtaza imzasını taşıyor Nar Yayınları, 0212 512 37 69,

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com