Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havalar, kitabının, ölümcül, özeti

Ölümcül Havalar Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölümcül Havalar Kitabının Özeti

Ölümcül Havalar

Bu kitabı eline alan herhangi biri başlığından dolayı merak duymuş olabilir Ölümcül Havalar sözü gayet ciddi bir sözdür Ve eğer on yıl önce biri bana gezegenimizin acil bir tehlike içinde olduğunu söyleseydi, onu pek dikkate almazdım Bu kitapta o günden beri öğrendiklerimi ve bunların görüşümü nasıl değiştirdiğimi anlatacağım size

Son on yıldır iklim bilimi ciddi bir devrim geçiriyor, bugün artık yeryüzünün iklim sistemini ve bu sis-temin nasıl değiştiğini daha iyi anlıyoruz İklim tabii ki hep değişmekteydi, ancak bugün artık bu olağandışı bir hızla gerçekleşiyor ve sebebi de biziz Ne yazık ki bu değişimlerin çoğu dünyamıza zarar veriyor

Bu kitabı yazdım çünkü aynen benim gibi başka insanların da tropikal bir dağın tepesindeki buzulun üstünde durup, oradan balta girmemiş ormanlara, ovalara, mangrov bataklıklarına bakabilmesini, uzaktan tropikal resifleri görebilmesini istiyorum, çünkü bu şansa hâlâ sahip olabileceğimizi umut ediyorum

"Bugün dünyada yaşayan herkesin karşı karşıya olduğu en önemli ve en tartışmalı konulara dair nihayet açık ve anlaşılır bir kitap var elimizde"

Jared Diamond

"Yeryüzünde yaşayan herkes için had safhada mühim bir kitap"

Ronald Wright

Yazar : Tim Flannery

Yayınevi : Versus Kitap

Sayfa Sayısı : 260

Etiket Fiyatı : 14,00 YTL

Basım Tarihi : Aralık 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com