Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arka, kitabının, notlar, sıradan, özeti

Arka Sıradan Notlar Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arka Sıradan Notlar Kitabının Özeti

Arka Sıradan Notlar / Öğrencilik Mesleğinde Başarı İçin

Öğrencilik bir meslek mi, nasıl olur?
Her sabah en geç 0700'de kalkmak ve 0830'daki mesaine hazır olmak zorundasın Şayet akşamdan fazla mesai yapmışsan (küçük bir ihtimal, sınava ya da sözlüye çalışmışsındır), güzel bir sinema seyretmiş veya geç saatlere kadar arkadaşlarla geyik muhabbeti çevirmiş olman kimsenin umurunda değildir İnsanlar için sadece işini iyi yapmış olman önemlidir
İşini iyi yapmış olmanın ödülü ne mi?
Bunu sormamış ol! Hani karnende ve diplomanda yazılı olan "noktalı ve üç basamaklı" sayılar var ya İşte onlar Hatırlasana hayatının ilk başarı ödülünü o sayılar sayesinde almadın mı? "Müjde! Baban karne hediyesi bisiklet almış!", "Aferin evlat takdir belgesi almışsın, bilgisayarı hak ettin Bu sene zayıf getirmediğin için seni teyzenin yazlığına göndermeye karar verdik, vs

Yazar : Murat Tunalı

Yayınevi : Yakamoz Yayınevi

Sayfa Sayısı : 208

Etiket Fiyatı : 8,00 YTL

Basım Tarihi : Kasım 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com