Gündüz Ve Gece Hikayeleri Kitabının Özeti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gündüz Ve Gece Hikayeleri Kitabının ÖzetiGündüz Ve Gece Hikayeleri "'Aşk olmayınca hayat bana dayanılmaz geliyor Bir köpek tarafından bile olsa, sevilmeye ihtiyacım var Ne dersen de Simone, bence hepimiz aynıyız ' 'Hayır değiliz canım Ben herhangi biri tarafından sevileceğime, hiç sevilmemeyi tercih ederim Örneğin şey tarafından sevilmek hoşuma gider miydi sanıyorsun, şey![]() ![]() Şey![]() ![]() Arabacım tarafından' diye ekledi Bayan Margot belli belirsiz gülümseyerek fısıldadı: 'Hizmetindeki biri tarafından sevilmenin çok eğlenceli olduğuna temin ederim seni İki üç kez başıma geldi Öyle bir göz süzüyorlar ki gülmekten ölürsün Tabii ne kadar sert davranırsan, aşkları da o kadar artıyor Sonra ilk uygun bahanede kapının önüne koyuyorsun çünkü durum ortaya çıkarsa komik duruma düşersin ' Bayan Simone gözlerini önüne dikmiş dinliyordu Sonunda, 'Yoo, uşağımın sevgisinin benim için yeterli olmadığından emin olabilirsin' dedi 'Söylesene, seni sevdiklerini nasıl fark ediyorsun?' 'Diğer erkeklerdeki gibi İyice aptallaştıklarında anlaşılıyor ' 'İyi ama beni seven erkekler bana aptal görünmüyor ' 'Sohbet edemeyecek, sorulara cevap veremeyecek, neler olup bittiğini anlayamayacak kadar alıklaşıyorlar şekerim ' 'Peki bir hizmetli tarafından sevilmek sende nasıl bir etki yapıyor? Heyecanlanıyor musun? Gururun mu okşanıyor?'" Yazar:Guy De Maupassant Yayınevi:Oğlak Yayıncılık Sayfa Sayısı:312 Etiket Fiyatı:13,00 YTL Basım Tarihi:Ekim 2004 |
|
|
|