Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
emen, hayatı, karanlık, king, stephen

Stephen King - Hayatı Emen Karanlık

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kahramanımız bir “yazar” olan Thad Beaumont’un Maine eyaletinde bir yazlığı vardir Bu yazar, George Stark takma adıyla başka romanlar da yazmaktadır Bu öteki isim tamamen başka bir kişilik, sapık ve sadisttir Romanları da öyle Sonra, TBeaumont bu ikinci isimden vazgeçmeye karar verir ve sembolik bir cenaze töreniyle George Stark’ın tabutunu Castle Rock mezarlığına gömer Amaaa bu ikinci kişilik mezardan çıkıp geri geliverirse ne olur? Olayın gerisi romanın içinde…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com