Aşk Tedavülden Kalkmadan Kitabının Özeti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Tedavülden Kalkmadan Kitabının ÖzetiAşk Tedavülden Kalkmadan Bugün bu ev ne kadar da kalabalık? Ben, yalnızlığım ve sensizlik ![]() Hepimiz bir aradayız ![]() Ben, bana yabancı ![]() Yalnızlığım, zaten kontratlı kiracı ![]() Sensizlikse, kaçınılmaz, umarsız ve bir o kadar da acı ![]() ![]() Üçümüz, biz bize, Tam da koyu bir sohbete dalacakken, Şu unutulası anılar da nereden çıkageldi? Bugün bu ev ne kadar da kalabalık! Bekleyin, birazdan hüzün de çalar kapıyı ![]() Aldanışlar baş köşeye kurulur ![]() Pişmanlık kendisine bir içki hazırlar ![]() Ve göz yaşları hiç teklifsiz, mey olup, yine kadehlere akar ![]() Hayır, sesimin yankısı değil odaları dolaşan ![]() Kalp atışım, nefes alışım değil duyulan ![]() Duvardan pencereye volta atan, benim ayaklarımın sesi değil ![]() Sevgili komşularım, gürültü için kusura bakmayın Bir ömür dolusu misafirim var ![]() Bugün bu ev ne kadar da kalabalık? Yazar : Yüksel Aytuğ Yayınevi : Marka Yayınevi Sayfa Sayısı : 159 Etiket Fiyatı : 8,00 YTL Basım Tarihi : Aralık 2005 |
|
|
|