Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, muyum, yaşlanıyor, özeti

Yaşlanıyor Muyum Ne Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşlanıyor Muyum Ne Kitabının Özeti

Yaşlanıyor muyum Ne?

Boyundaki kırışıklıkların fark edilmesiyle başlayan yaşlanma sürecini kendi şaşırtıcı espri anlayışı ve samimi üslubuyla ele alan Nora Ephron, gelgitlerini, ironik izlenimlerini ve başından geçen hikayeleri bizlerle paylaşıyor

"Nora Ephron en orijinal senaryo dalında Oscar ödülü alan VVfıen Harry Met Sally, SHkwood ve kendi yönettiği Sleepless in Seott/e, Vou've Got Mailfilmlerinin senaryo yazandır Ayrıca, Deli Salata, Yürek Acısı, Hayali Arkadaşlar ve Çizmek Çizmek kitaplarının da yazarıdır

Nora Ephron'un mizah yeteneği yazdığı 12 senaryonun 3'ünün Oscar alması ile kanıtlanmıştırBir solukta okuyacağınız kitap Ephron'un muhteşem ve komik kişiliğini yansıtan en son eseri

"The Washington Post

Yazar : Nora Ephron

Yayınevi : Mikado Yayınları

Sayfa Sayısı : 137

Etiket Fiyatı : 12,00 YTL

Basım Tarihi : Kasım 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com