Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, kozmopolis, özeti

Kozmopolis Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kozmopolis Kitabının Özeti

Kozmopolis

Eric Packer için hareketli bir gün

Erle Packer: bir multî-milyoner, kısa süre önce büyük bir mirasa konmuş bir kadınla evlenmiş, kırk sekiz odalı bir evde yaşayan bir adam Limuzininde oturmuş Manhattan'ın sokaklarından geçiyor, bir kaos şehri kaplamış, çünkü devlet başkanı o sırada oralarda

Bîr yandan bir rap'çinin cenazesi sokaklarda kendine geçit arıyor

Öbür yanda, küreselleşme karşıtı bir grup, Times Meydanı'nda hararetli bir protesto gösterisi düzenliyor Eric Packer'ın korumaları diken üstünde, onun

protestocuların ya da politik bir suikastın hedefi olmasından korkuyorlar

Oysa terk edilmiş bir binada önemsiz bir adam Eric'i bekliyor

Kozmopolîs: çağdaş Amerikan edebiyatının dâhisi Don DeLillo'dan çarpıcı bir roman

Yazar : Don DeLillo

Yayınevi : Everest Yayınları

Sayfa Sayısı : 190

Etiket Fiyatı : 10,00 YTL

Basım Tarihi : Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com