Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birer, eksildik

Eksildik Birer Birer

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eksildik Birer Birer

Eksildik Birer Birer

Yayınevi : Everest Yayınları
Dizisi : Roman Dizisi
Yazarı : Evren SHARMA
Sayfa Sayısı : 232

Evren Sharma, "Everest Yayınları 2006 ilk Roman Ödülü"nde seçici kurul tarafından dikkate değer bulunan Eksildik Birer Birer romanıyla çıkıyor okur karşısına Zamanın yavaş aktığı bir Anadolu kasabasını mekân olarak seçen Sharma, buradaki insan ilişkilerini, arkadaşlıkları, aşkları, evlilikleri anlatırken, okuru tek yanlı, tutkulu bir aşkın yakıcı dünyasına adım adım yaklaştırıyor
Varlıklı Abdullah Bey'in kendinden çok genç karısı için kasabaya hâkim bir tepeye yaptırdığı konak, trajik olayların başlangıcı olur ve üç kuşak boyunca aileyi derinden etkiler "Lanetli Konak" diye anılan, uzun yıllar içinde kimselerin yaşamadığı, kasaba halkının mesafeli durmaya özen gösterdiği bu ürkütücü yapı, giderek mekân olmaktan çıkıp bir roman kişisine dönüşür
Eksildik Birer Birer, arkadaşlığın, dostluğun, aşkın, tutkunun, yanlış anlaşılmaların irdelendiği, çarpıcı bir roman
"Kalktı, üzerini toparladı Saçlarını düzeltti elleriyle Ne kadar güzel görünüyordu sabahları Onunla bütün geceyi binlikte geçirmiştik ve ben ona elimi bile sürememiştim, gözümü bile sürememiştim Sabahın bütün ışıltısını toplamıştı yüzünde, güneşi bile kıskandıracak kadar aydınlıktı yüzü, bembeyazdı teni İkimiz de bir şey söyleyemedik Söylenecek ne vardı"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com